![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.397
Zahvaljeno 1.942 puta na 1.421 poruka
|
![]()
Drugarica, na moj predlog i savete sa ovog foruma, uzela Xiaomi Redmi Note 4x.
Sve je OK, osim jedne dosadne sitnice koja se povremeno dešava: kaže da kad nešto kuca (SMS, Viber, FB, nebitno šta) ponekad se desi da se odjednom vrati na početni desktop, kao da je pritisnula HOME dugme. Da li je to neki bug ili ona možda slučajno pritisne neku kombinaciju tastera ili se dešava nešto treće? Može da oddnese telefon na reklamaciju, ali rekoh da prvo pitam ovde, možda je neka glupost, pa da se ne blamira (i cima) bez razloga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 66 puta na 63 poruka
|
![]()
Pa jedino ako je stisnula home dugme. Ne videh još da može da se kombinacijom na tastaturi vrati na home screen. Meni se to dešavalo kada sam koristio Huawei y300 jer je brljavio zbog količine RAM-a koju ima.
Al ajde za početak neka instalira gboard pa nek' vidi kako se ponaša, ako nastavi i dalje onda reklamacija. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shonee na korisnoj poruci: | ||
ZoNi (22.1.2018) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Dogadja se. Ja koristim Redmi 3 (pro), i "home" senzor je pozicioniran tacno ispod "space"-a na tastaturi a responding zona mu ide gotovo, ako ne i do samog ekrana, tako da obrati paznju da li joj se pomenuti problem ponavlja posle koriscenja "space" tastera.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzangrizalo na korisnoj poruci: | ||
ZoNi (22.1.2018) |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.397
Zahvaljeno 1.942 puta na 1.421 poruka
|
![]() Citat:
![]() Još jedno pitanje: telefon joj nema srpski (ima hrvatski). Da li je to moguće nekako ubaciti naknadno? Ona ne želi engleski, što je bio moj predlog, tako da drži hrvatski, ali bilo bi super ako je moguće dodati srpski. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Mobilni telefon] Xiaomi Redmi Note 4 [Global Snapdragon verzija] | doctor | Opisi, recenzije i testovi | 20 | 1.11.2017 14:08 |
Xiaomi Redmi Note 4 VS Xiaomi Redmi Note 4X | Red Dragon | Aparati i oprema | 2 | 6.10.2017 17:22 |
Xiaomi Redmi Note 4 ili Redmi 4 Prime? | AlexanderCross | Aparati i oprema | 12 | 16.8.2017 16:19 |
Xiaomi Redmi 3, Redmi 3s, Redmi 3x, Redmi 3 Pro, Redmi Note 3 - konfuzija.. | vazquez | Aparati i oprema | 50 | 22.4.2017 23:45 |
Xiaomi Redmi Note2 vs Meizu M2 Note | talicni67 | Aparati i oprema | 1 | 12.3.2016 2:22 |