![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Nađoh kući neki D Link 127,
https://eu.dlink.com/uk/en/products/...in-usb-adapter U dvorištu imam baš slab SBB-ov wireless signal, da li je eventualno moguće sa ovom antenicom malo pojačati signal. Ja nešto guglah ali mi ovi prevodi sa engleskog i neidu od ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.10.2018.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 80 puta na 61 poruka
|
![]()
preporuka za ovu malu spravicu, imam ih nekoliko komada, ubodes u uticnicu, konfigurises preko aplikacije na mobu (najprostiji nacin) i zaboravis na njega...
https://iponcomp.com/shop/termek/dli...xtender/397165 izadje oko 20-ak eura, budu na akciji oko 17... kod nas su nesto skuplji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Ovo što si ti postavio je repeater jel tako. Čitah da prilično slabe ping kod onlajn igrica. Jesi li primetio neke smetnje u radu.
I još jedno pitanje ako bih odabrao repeater valjaju li oni Xiaomi ekstenderi sa aliexpresa ima li neko takvo iskustvo ili neka druga marka, vidim da ih ima oko 1000 din. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 30.10.2018.
Zahvalnice: 115
Zahvaljeno 80 puta na 61 poruka
|
![]()
ovo je klasicni wifi extender... iskreno ne znam kakav je za igre jer mi se uredjaji nalaze u vikendici i drugom stanu... mogu samo da potvrdim da nisam imao nikad bilo kakvih problema sa njima...
nemam iskustva sa tim xiaomi modelima. pogledaj svakako i nesto drugo pa sta god odlucis. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku RedMantella na korisnoj poruci: | ||
dekilio (23.6.2019) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 5.3.2008.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Slična problematika, dobar signal sa SBB-ovim Ubee EVW327 wi-fi ruterom na spratu gde je ruter, ali u ostatku kuće očajan. Pogotovo što bih da pokrijem čitavu kuću i dvorište, a zidovi i fasada nisu nimalo tanki. Znam da bi najbolje rešenje bilo kabal do dodatnog access point-a, ali jednostavno nemam uslove za razvlačenje kablova išao bih isključivo na bežičnu varijantu.
Šta mi predlažete, koji je se repeater pokazao kao najbolje rešenje u cenovnom rangu do 60-tak evra? Gledao sam za te pare ima da se pazari D-Link DAP-1620, Asus RP-AC51 - oni mi se sviđaju što imaju eksterne antene i direktno se bodu u "šteker". |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lak način za pojačavanje WiFi signala :) | ZoNi | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 10.11.2017 14:09 |
Povezivanje preko Ap na komšijski wireles | dieselt | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 7 | 18.9.2015 17:32 |
Pojačavanje wi-fi signala na netbooku | Vajsmilan | Prenosni računari | 9 | 28.6.2011 1:07 |
Sky star 2 (signal quality, signal strength?) - nema signala | milanp | Kvarovi | 3 | 31.3.2008 9:15 |
Wireless pitanje u vezi signala i online igrica | Ilic Marko | Mrežne igre | 3 | 12.2.2007 16:29 |