![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
Sta predstavlja system volume information? Cesto se kao skriveni folder izbrkanog naziva pronalazi, cini mi se i na raznim mestima na HDD? AVG mi je u njemu vise puta pronasao razne pretnje za komp, i otklanjao ih (ali uvek se brzo vracaju iako posecujem na netu uglavnom par "proverenih" sajtova). A samo izlistavanje ovog foldera (prilikom skeniranja zbog virusa ili spyware) ume da potraje, pa posumnjam da on i nije sitnica.... WTF?!
Slicno je i sa folderom recycled u kome doduse, nisam naisao na viruse, spyware i ostale gluposti. Koji program preporucujete za zastitu DOK sam na NET-u- koji mi osim tada, nece jesti RAM?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.174
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Tu stoji System Restore. Ako ti smeta, ugasi ga (desno dugme na My Computer, Properties, System Restore).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Sta predstavlja system volume information? ______vec si dobio odgovor Slicno je i sa folderom recycled u kome doduse, nisam naisao na viruse, spyware i ostale gluposti. _______To ti je ustvari kanta RECYCLE BIN NOD32 ne jede RAM toliko kao ostali, dosta je brži u skeniranju, a i vrlo je pouzdan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.878
Zahvaljeno 998 puta na 619 poruka
|
![]()
TNX OBOJICI!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Freelancer/tips&tricks | BabaRoga | Online susreti | 70 | 21.2.2007 19:50 |
system volume information | jagodanbg | Operativni sistemi | 3 | 21.4.2006 13:22 |