![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 28.2.2006.
Zahvalnice: 137
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
Zato sto cu uskoro na odmor, odlucio sam da kupim neku malo vecu Mini SD karticu. Otisao sam do najblizeg, imali su kingstonovu od 512mb i nudili su mi je za samo 2000din. Ja sam je odmah uzeo, i zurio sam i nisam mogao da proverim da li radi. Kada sam dosao kuci proverio nijedan fajl nije hteo da se smesti na nju, ja sam ih pozvao i rekao. Tog dana je bila subota, pa su mi rekli da donesem karticu u ponedeljak. Doneo sam im karticu, ovaj je jedva docekao da mi vrati tih 2000din, i ignorisao me. Posle kada sam izasao shavtio sam da je ova kartica sigurno iz nekog ukradenog mob-a jer nisam dobio u originalnom pakovanju. Ali dobro je, uopste me nisu odstetili. Uvek trazite karticu u originalnom pakovanju da bi utvrdio da li je nova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
a da mozda ta kartica nije bila zakljucana .. cini mi se i sd kartice imaju tu kvakicu sa strane ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
To nesto kao floppy disketa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 95 puta na 71 poruka
|
![]()
nesto mi je 2k din mnogo za to...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 13.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
2000 din. je previse za tu karticu. Ja sam moju miniSD Transcend od 1GB platio 2300 din. A inace, informacije radi, Kingston od 512MB kosta 1300 din.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Budi ti iz Mladenovca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
I mojim mukama je dosao i kraj! Ovi su mi otkazali tako sto su rekli posle praznika. Otisao sam u najmanju radnju u celom gradu i rekli su mi da idu danas zadnji put u godini po robu i da ce da mi donesu. I evo sada imam 512mb kingmax platio sam je 2400din... naravno radi !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
aha .. oke .. izvini onda ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Ne znam da li ovo ima veze sa temom,ali ima veze sa memorijskim karticama sigurno.Dakle,cuo sam od ortaka da za NOKIA N73 ima da se nadje 1GB kartica za 2000dinara!Slozicete se,mnogo jeftino...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Sve zavisi koji tip kartice... Možeš da prođeš i jeftinije ako nađeš neku kradenu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]()
neke kartice same po sebi poseduju grešku. imao sam problema sa 1gb karticom koja je izvadjena iz orig pakovanja i nije htela da radi. ali nije htela ni na čitaču ni na mobile....
crko konj... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fiziološki problem sa nekim FPS endžinima? | Corwin | O igrama uopšte | 19 | 1.10.2006 9:00 |
Iskustva sa USB HDD Rack-ovima | joda | Nosači podataka | 6 | 28.8.2006 13:11 |
Problem sa Ghost Recon-om | Ajvan | Akcione igre | 6 | 1.7.2006 0:58 |
101 situacija da ste preterali sa 3D Max-om | bobi | Cvet kompjutera | 15 | 21.4.2006 0:23 |
veliki problem sa nec 4550 dvd-om | uplasenko | Nosači podataka | 10 | 4.4.2006 19:18 |