![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Pozdrav svima ... Evo mog problema....
Pre par dana sam pokushao da sa Ctrl+Alt+Del da ukljuchim Task Manager nebi li iskljucio neki tada nevazan process..(jer drugacije nisam mogao)...da bi usledilo nesto sa cim se prvi put susrecem...Task Manager has been disabled by your administrator. Sa lepom crvenom tackom i belim X u sredini... ??? Nisam se sretao sa ovim...Kako ponovo da ukljucim Managera da mogu ponekad da stisnem Ctrl+Alt+Del...Avaj...za nasilno gasenje...ko je zapravo administrator...??! HVALA UNAPRED.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
Da li si ti jedini korisnik kompjutera? Ako jesi, onda si ti administrator, a ako nisi onda potrazi vlasnika. Najprostije receno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]() Citat:
Hvala Dzony ![]() Ja sam jedini user ?! kompa... i pronashao sam ga na run meniju ...ali kako da vratim difolt da se pojavljuje na Alt+Ctrl+Del??? hvala.... ![]() NASHAO ! ! ! H V A L A * nisam znao upravo to kako u run meniju do zeljene skracenice*-------------------------------------> Poslednja ispravka: Devet1 (28.12.2006 u 23:28) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
kako da ukljucim task manager | olujnik | Kvarovi | 12 | 3.11.2010 21:42 |
DVD rezac ne izbacuje "tacnu" ukoliko nema diska | MaxC | Kvarovi | 5 | 8.12.2006 11:53 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |
Nestao Task Manager | jdusan | Operativni sistemi | 18 | 15.6.2006 17:45 |
Zamena za Task Manager | Unlord | Aplikativni softver | 1 | 23.3.2006 14:43 |