![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.11.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
Bio sam na netu i skidao nesto sa ovim programom. Kompjuter je zakocio i ja samn ga resetovao. Kada se kompjuter "oporavio" citav spisak preuzimanja iz Flash Get-a je nestao. Skidao sam 30-tak fajlova, svaki je imao oko 5mb i skoro svaki sam sinuo oko 50%. I sad ne mogu da nastavim da ih skidam a znam adresu sa koje sam poceo download.
Znaci, da li je moguce da se dataoteke koje su polovicno skinute, uvezu u Flash Get i da se nastavi sa skidanjem. Ako neko zna kako ovo da uradim molim ga da mi kaze jer bih tako ustedeo mnogo vremena. Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Jesi li probao samo duplim klikom na te polovicno skinute fajlove, pretpostavljam da bi se nastavilo download, barem GetRight tako radi, neznam da li i FlashGet, ali probaj, nista ne gubis ako probas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ako kliknem dvostrukim klikom datoteka se otvori a ne pocenje download.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
FlashGet podatke o skinutim i neskinutim fajlovima cuva u datoteci Default.jcd koja se nalazi u folderu gde je instaliran(recimo C:\Program Files\FlashGet).Pozeljno je cuvatii bakup doticnog fajla u nekom drugom folderu.E sad FlashGet pravi i sam backup fajlove doticnog fajla i smesta ih u isti direktorijum sa ekstenzijom .bk1,.bk2,...,a trenutni je Defaultjcd.bak.Probaj da poslednji od tih .bk1,... fajlova prekopiras u neki drugi folder,preimenujes u Default.jcd i vratis u isti folder i overwrite-ujes originalni fajl(napravi backup od njega prethodno).Gledaj da to bude neki sa vremenom kad si otprilke skidao fajlove.Da obavezno fajlovi sa ekstenzijom .jcd(nedovrseni download-ovi) moraju da ti se nalaze u C:\Downloads ili vec gde si stavio da ti ih FlashGet stavlja.Nadam se da ce ovo uspeti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Uspelo je.
Mnogo hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moj Komp Mrzi Flash... | Johny Atos | Aplikativni softver | 15 | 14.1.2007 22:58 |
Macromedia flash 8 | puding | Grafički softver i radovi | 10 | 18.12.2005 16:33 |
pomoc oko komponenti | Milena | Šta da kupim? | 26 | 15.12.2005 15:56 |
Jos jedno pitanje o flash memoriji | Vuk Arsic | Nosači podataka | 0 | 8.12.2005 19:16 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |