![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Skinuo sam IGNITION (besplatno-abandonware igru ) voznju za Windows , ali ne radi ni u XP ni u 2000 . Zauzima 16MB fajlovi ignition001-ignition012 i ign_win.exe i 8 MsInfo fajlova(ikona tft monitor - kao My Computer sa plavim krugom pored i u njemu malo slovo i ) sa NFO ekstenzijom na kraju : mt , NF1 , REPLEX , quadqon , RAZOR , rc , vamplair
Cemu sluze ovi fajlovi i imaju li veze sa pokretanjem igre? Moracu da probam u Win98 , win95 , neznam gde cu naci , ako ne radi, neznam sta cu! A igra je super, tako bih je igrao, nisam igrao godinama(zuti skolski bus, buba, panda, porsche 911, dzip , kamion , policijski ford, kola hitne pomoci.. ) kolca sa nitro pogonom , pogled odozgo, puno komicnih situacija i prepreka,urnebesna voznja(kad se ukljuci nitro deca u busu vriste i sl..) Kolko sam nekada vremena provodio uz tu igru! Pomagajte! Kako da pokrenem igru? pozdrav! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 16 puta na 10 poruka
|
![]()
http://www.the-underdogs.org/game.php?name=Ignition
Probaj game fix sa ovog linka. Btw, svojevremeno sam i ja pikao Ignition, ko zna mozda ga i skinem. Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
NFO, valjda nesto kao info, obicno sadrze kratko uputstvo o programu, i/ili serijalac ili uputstvo kako da krekujes program. Imas dosta programa namenski za citanje NFO fajlova, probaj da pronadjes neki od njih, na primer DAMN NFO Viewer, besplatan i mali, i lepse izgldaju ti fajlovi nego u notepadu. Nemaju veze sa pokretanjem igre, samo uputstvo, sto je vec receno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.169
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
Može i u Notepadu, samo namestite font na Terminal.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ma moze, samo sto u DAMN NFO Viewer-u mozes da podesis boju pozadine, linkova, teksta, pa sve to lepse izgleda, plus se sam povezuje sa NFO fajlovima pa ih automatski otvara, ne moras Open -> with, mada naravno mozes da podesis i da notepad uvek otvara NFO fajlove. Besplatno i malo programce, ne skodi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |