![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Da li je neko igrao ovu igru.Izbačena je u vreme R:TW,tako da nije stekla puno pažnje.Inače radi se o srednjem veku,i ima Serbie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Samo mogu da kazem da je igra apsolutno fantasticna.Bolja od rome total war u svakom pogledu osim grafike...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Upoređujući je sa RTW, ova igra obuhvata mnogo više zemalja iz tri oblasti srednjeg veka. Ima lepši non-combat deo sa dosta inovacija i nešto bolje urađenim sistemom diplomatije. Igra je isuviše laka - posle malo uigravanja, veoma je lako stvoriti moćnu imperiju kojoj niko ne može ni da priđe. Ovo je možda subjektivna procena, ali verujem da će svaki ozbiljniji gamer reći isto. I na kraju, red je bio i da neko prizna Srbiju, kao jednu važnu veličinu u srednjem veku (period Nemanjića). Za ovo Black Sea Studios zaslužuje svaku pohvalu...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Magneto na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Da,laka jeste,ali ja volim srednji vek i zato sam zaluđen njom.A i za Srbiju si u pravu.Mislim da je ovo prva igra koja pominje Srbiju(u ovom žanru,a i dobu u kome se odvija)
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Carl Jonson CJ na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Koji vam je omiljeni način osvajanja?Ja kad nemam vojske pošaljem špijuna da proglasi nezavisnost neke provincije,i onda ta provincija krene da osvaja u moje ime,i kad mi umre špijun,ja mirno preuzmem tu teritoriju
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Carl Jonson CJ na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
Nope. Pogledaj moj prethodni post. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 101st Airborne na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#12 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
To je vec bolje ![]() Knights of Honor mi je inace u nekom daljem planu da odigram, ali me trenutno toliko drzi Gothic II da ne znam kada cu se odvojiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku 101st Airborne na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
Ovoj igrici samo fali malo bolja grafika i mogucnost zaposljavanja vise vojskovodja, trgvaca..... od 7. Malo blji AI protivnika i bice najbolja u zanru. Negde sam procitao da se sprema i nastavak.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Stojke na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008), Master Of The Air (12.4.2007) |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 25.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
ova igra je ultimativni vrh u zanru. tolika doza igrivosti je nevidjena...
real time rometw, koji je u 2d sto doprinosi na lepoti i broju detalja na mapi. igra nije laka(zavisi od zemlje sa kojom igras)... iiii ne znam sta jos da kazem osim da je svakako treba barem probati. I jedna zamerka - bitke mi se uopste ne dopadaju i nisu ni blizu nekoj drugoj strategiji tog vremena, ali ne verujem da bilo ko igra bitke, mnogo je bolje zavrsiti sa tim na simulate.... na kraju: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 2.8.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
evo i ja da se prikljucim i kazem svoje misljenje...cim sam je video u sk-u kad je izasla odmah me je privukla i resio sam da je nabavim....uzeh je odigrah i prezadovoljansam !!!...srednji vek,srbija kao priznata sila na balkanu,odlicna diplomatija i jos mnogo mnogo mogucnosti na spoljnom i unutrasnjm planu....jedine zamerke su bitke u sto i nije toliko bitno,ali naprimer i to sto kad se startuje igra vladar je pravi ali dalje kako igra tece vladari se ne redjaju hronoloski i istorijski vec sve neki novi koji nemaju veze sa pravim naslednicima...ali dobro sve u svemu igra je odlicna i jedna od boljih strategija koja je izasla...nadam se 2 delu sa sto boljom grafikom i usavrsenim engine-om !!!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku cerakcity na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]()
Igra je dobra ali ne i bolja od Total Wara.Svidja mi se sto ima pravu kolekciju mapa Politicka,fizicko geografska idr. igrivost je fantasticna mozda je malo prebrza a sto se pominjanja Srbije tice Medievel 1 Total War pomenuo je Srbiju jos od 2003
Poslednja ispravka: Milan Djurdjevic (23.11.2006 u 17:32) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milan Djurdjevic na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Nije stvar u pominjanju Srbije, već o mogućnosti igranja sa tada ipak značajnom zemljom u Evropi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Deo inventara foruma
Član od: 1.9.2006.
Zahvalnice: 437
Zahvaljeno 1.113 puta na 716 poruka
|
![]() Citat:
Poslednja ispravka: dragomix (26.11.2006 u 14:57) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dragomix na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
#20 | |
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Milan Djurdjevic na korisnoj poruci: | ||
bobi98 (26.12.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
balkan, honor, knights, srbija |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
knights online | GaVrA | Mrežne igre | 49 | 9.2.2008 22:16 |