![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Potrebna mi je pomoc. Kako da u Wordu 2007 numerisem broj redova u tekstu (sa desne strane 5, 10, 15, 20 itd)? Pretpostavljam da se razumemo na sta mislim, dakle obelezavanje redova kao u nekoj epskoj pesmi ili nekom spevu kako bi se lakse pronasli. Znam sigurno da ta opcija postoji u Wordu 2007, pre 20-ak dana kada sam ga stavio video sam je, a sad za inat ne mogu da nadjem. Hvala svima. Pozdrav.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Novaković
|
![]() Citat:
Lepo udjesh u Word, otkucas redove texta koje zelis numerisati. Oznachis tekst i gore u palenu pronadjesh sledecu sliku: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 20.3.2007.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Nije to u pitanju Bojane, ali ti ipak hvala.
pojasnicu: Vino pije Kraljeviću Marko Sa staricom Jevrosimom majkom, A kad su se napojili vina, Majka Marku stade besjediti: O moj sinko, Kraljeviću Marko! 5 Ostani se, sinko, četovanja, Jer zlo dobra donijeti ne će, A staroj se dosadilo majci Sve perući krvave haljine; Već ti uzmi ralo i volove, 10 Pak ti ori brda i doline, Te sij, sinko, šenicu bjelicu, Te ti rani i mene i sebe. To je Marko poslušao majku: On uzima ralo i volove; 15 Al' ne ore brda i doline, Već on ore careve drumove; Otud idu Turci janjičari, Oni nose tri tovara blaga, Pa govore Kraljeviću Marku: 20 More Marko ne ori drumova.: More Turci ne gaz'te oranja. - More Marko, ne ori drumova. More Turci, ne gaz'te oranja.: A kada se Marku dosadilo, 25 Diže Marko ralo i volove, Te on pobi Turke janjičare, Pak uzima tri tovara blaga, Odnese ih svojoj staroj majci: To sam tebe danas izorao. 30 SAMO OVI BROJEVI TREBA DA STOJE U LINIJI TACNO JEDAN ISPOD DRUGOG I UDALJENI OD TEKSTA OKO 1-2CM. POZDRAV |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
Verovatno može i s desne strane, ali da neko napiše makro naredbu. ja to ne umem. E, pardon, sad videh da treba svaki peti. To onda ne može tako, ili da ti neko napiše VBA makro ili možda neko ima drugu ideju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ne otvaram novu temu kad vec ima
Kako bre ubaciti page numbering u Word-u 2007, nije kao ranije, u help-u od Worda pise jedno a u praksi drugo,tj kada kliknem na header ili na footer i odem na insert page number izbaci mi sledeci error: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 17.6.2006.
Zahvalnice: 31
|
![]()
Zašto je neophodna aktivacija u novom Office-u 2007? U protivnom se može otvoriti samo 25 dokumenata. Kakva aktivacija???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wii - igre 2007 | renegade_of_funk | Konzole | 96 | 24.12.2007 9:40 |
Save My Settings Wizard - Office 2007 | Jack In The Box | Aplikativni softver | 0 | 3.3.2007 1:05 |
Service Pack 2 nedođija! | holodoc | Operativni sistemi | 50 | 19.11.2006 17:14 |
MS Office 2007 | Teva | Aplikativni softver | 5 | 16.7.2006 13:26 |