![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Jedna zanimljiva tema
![]() Opšte je poznato da uprkos svim trvdnjama da su video igre strogo rezervisane za muški pol postoji i dosta izuzetaka. Recimo, moje društvo je uspjelo da zainteresuje jednu drugaricu da igra Medal of Honor. Jedna djevojka je počela da igra Counter strike zato što je njenom batu nedostajao igrač u counteru pa je sad bolja od njega ![]() A maniju za Simsima da ne pominjem,moja blesava profesorka engleskog ih obožava. Mislim da je skoro svaka pripadnica nežnijeg pola probala barem jednom u životu neku igru, e sad da li su to karte, kuglice, pucnjava ili nešto treće, zavisi od slučaja. Međutim, nažalost, malo njih ostaje i postaje pravi igrač. Znači, jedna djevojka me davi i davi da joj donesem kakvu igricu. Igrala je prije negdje Crash (pojma nemam koji) pa joj se izuzetno dopalo i traži nešta tome slično. Šta da radim? Koje igre preporučujete? Ne nije mala, treći razred je srednje ![]() Poslednja ispravka: NjegovaWisost (12.4.2007 u 2:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Mozda bi mogao da probas sa nekom cartoon-like igrom, recimo Neverhood je dobar izbor. Ili Worms. U svakom slucaju nista kompleksno ako tek pocinje sa igranjem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaću. Maybe da joj dam Syberiju 2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
SIMS definitivno, obavezno joj pokaži kako se igra, možda bude tražila i dodatne časove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Zanimljivo, nisi naveo za koju platformu joj treba igra. Za PC, pretpostavljam?
Ne bih bas pocinjao sa Syberiom, trebalo bi nesto lakse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
XXXtreme
|
![]()
ja preporuchujem Neighbours From Hell 1&2
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 231
Zahvaljeno 190 puta na 95 poruka
|
![]()
Tomb Raider serijal,
A ako se bavi sportom onda nesto u tom fazonu ili borilacke vestine, mozgalice, ako ima brzi inet onda preporuci pitbull poker u besplatno. Cuj davi te ,prije bih rekao da te ona "bari" da joj pravis drustvo. Da nisi kojim slucajem primjetio govor tijela? Koliko me pamcenje sluzi Imzadi ili Mrka Kapa je gamer pa nek ona kaze sta bi joj trebao dati. Ziv bio! ![]() Poslednja ispravka: che daboli guz (12.4.2007 u 1:55) Razlog: Uh Uh zamijenio sam te za glitch-a ;-( plevlja brzi net??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Sims kec bi odlično radio na toj konfiguraciji.
Sonic Ice Age 2 Neighbours from Hell 1 ili 2 (kao što je neko iznad naveo) Roller Coaster Tycoon ili Zoo Tycoon (to su više ''ženske'' igre) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]()
Šta igraju?
Pa dobar deo njih moraš da posmatraš kao decu. Znači što više šarenila i što prostije, to bolje. ![]() Ako li su pak nešto pametnije, onda im daj sims. Tada su spremne i da malo više razmišljaju jer im proradi materinski instinkt da neguju, i ženski poriv da manipulišu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
simse kečeve sve imam... jes košarkašica je
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
Član od: 12.3.2006.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 60 puta na 47 poruka
|
![]()
Daj joj Broken Sword 2 ili Syberiu
![]() Mozda nekog od Raymana, posto su igre na fazon 'skakuci i skupljaj stvari' i jos su sareneeeee ![]() Mislim da ce joj Simsi ok raditi, igra je dobro optimizovana. Ako je radila na mojoj staroj GeForce 2 MX... T_T I mozda da promenis naslov teme u nesto malo konkretnije ![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
|
![]()
Mozda bi mogao da probas sa Monkey Island serijalom, ako uspes negde da ga nadjes.
@bobi: Meni to nije smesno... Zbog takvih misljenja nastaju stereotipi da je gaming rezervisan samo za muski rod. Posle se cudimo kada neka devojka pokaze zainteresovanost za igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Gdje raymena da nađem... Ponjeću joj sajberiju, i ako iz prašine iskopam stare simse. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Ice Age joj daj.
Ma daj joj šta god hoćeš od gore navedenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nadam se da zna da krekuje...
Uf, sad gledam, kako me je onaj moj predlog za muzički podforum ukopao, srozao mi reputaciju katastrofalno, samo crvene kockice u kontrol panelu... Ništa više ne predlažem... Od ovih malobrojnih djevojaka ovde, koja vam je bila prva igra? Poslednja ispravka: Mrka Kapa (12.4.2007 u 2:10) Razlog: neki znaju i zvezdice da čitaju :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Lele braco ala ste napisali svasta ovde ne mogu da verujem. Po vama je prosecna devojka cist glupson koji reaguje samo na vizuelne nadrazaje a pri tome ne koristi sivu masu... Pa kako vas nije sramota
![]() Ajde sad lepo kazite ko od vas ima devojku/zenu. Tom coveku mogu da poverujem da ne prica klasicne stereotipe. Inace znam mnogo devojaka koje ne vole da igraju simse. Imam jednu drugaricu koja voli na primer Need 4 Speed, FIFA, NBA, Call of Duty i GTA serijale a Simse ne podnosi.... Znaci nije bas tako da vole samo sarenilo tipa zuma i slicno... Inace, Wisosti, lepo su ti ljudi rekli, ona je samo zeljna tvog drustva i paznje... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Starosedelac
Član od: 28.11.2006.
Zahvalnice: 375
Zahvaljeno 973 puta na 387 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Evo ovako: meni je prva igra bila Lotus Turbo Challenge na Amigi (simulacija vožnje), sledila je War Zone takođe na Amigi (pucačina), pa fudbal, ne sećam se imena igre. ![]() Kada je stigao Pentium 3, na red je došao Quake2, i razne male igre tipa Reflexive Arcade. Najsrećniji mi je period bio kada je bilo puno avantura, tako da sam igrala i Syberiju 1 i 2, Mysterious Island, Put u Središte Zemlje i još puno njih. Neko mi je posle toga pokazao Heroje 3, pa je usledila era strategija. Ovih dana igram Anno 1701. ![]() Od nedavno me zanima i kako bih se snašla u pucačinama, jer posle Quakea nisam imala nijednu, pa povremeno se isprobam u Battlefieldu1942. i Scarface-u. Elem, nije baš "ženski izbor igara", ali recimo mogu da preporučim "The Movies". Dobije se filmski studio na upravljanje sa svim mogućim pratećim sadržajem i mislim da će joj se dopasti, ali ako ne voli gnjavažu oko strategija, onda svakako nešto kratko i brzo... možda i neke medvediće koji ispaljuju cvetiće iz svojih ružičastih pištolja, vidim da ovde ima nekih koji su izgleda takve igre videli. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
igrice se igraju same | Gogiran | Kvarovi | 23 | 28.2.2006 0:08 |
Let's Talk:Zasto svi igraju MMO igre a single-player izumire??? | Wolverine | Mrežne igre | 26 | 5.1.2006 5:19 |