![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Ovako,ako postoji neka slicna tema,izvnjavam se adminima i molim da i ovu prebace tamo(ja nisma nasao takvu)...
Naime,hteo bih da kupim neke originalne prevashodno starije naslove preko interneta,moze placanje pouzecem a valjda i karticom(mastercard).... Bilo bi dobro fa postoji domaca firma koja radi to,ali moze i strane... Samo da kupovina moze da se obavi.... Predlozi???? |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
U pa moras malo da konkretizujes na koje si naslove mislio. Na primer blizzardovi mogu da se kupe i u Srbiji kao i neke druge igre koje su starije. Ali probaj da das par primera na koje si igre mislio...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Diablo II ,Baldur's gate,Fallout,CM 01/02...
A sto se malo novijih tice kupio bih mozda nesto kao RTW... Poslednja ispravka: next (12.4.2007 u 20:02) |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Pa Diabla imas u Srbija (ja ga imam), verovatno i Baldura i Fallout.
Pogledaj temu u RPG sobi "Kolekcionarski primerci"... |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2005.
Zahvalnice: 186
Zahvaljeno 199 puta na 108 poruka
|
![]()
Jel postoji mogucnost da se kupe sam cd-keyevi pa da moze na net da se igra? Da li prodaju preko e-buya i kako oni odreaguju ako te prevari neko...?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 29.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Ovo i mene zanima; zna li neko da li i gde može da se nabavi legalno (kod distributera ili preko mreže dilera) bilo koji naslov iz serijala Total War ili je jedina opcija kupovina u inostranstvu. Ovo iz razloga što često troškovi isporuke premašuju cenu naručenog naslova.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 14.3.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Hmm...
Mnogo pitanja imate... Ali ajde da pokušam da vam pomognem. 1.) Što se tiče kupovine igara preko e-bay-a nisam siguran koliko je to pametno. Može kod ljudi koji imaju dosta veliki broj poena, jer su pouzdani, ali obzirom da su to uglavno prave prodavnice koje su našle još jedno mesto gde će da prodaju nema neke velike razlike u ceni. 2.) Možete pokušati da nađete neku online prodavnicu sa Tajlanda koja je voljna da šalje kod nas, a da prima kartice (verujte mi da postoji takva, obilato se koristi. ![]() 3.) Lako se može desiti da su neke igre "tamo" jeftinije, ali da vas oderu na poštarini. Zato se prvo raspitajte oko svega. 4.) Neki novi naslovi su kod na jeftiniji nego preko, konkretan primer je Guild Wars koji je kod nas oko 2.000-2.500 u momentu pojavljivanja(sva 3 dela su imala tu tendenciju). "Napolju" je koštao oko 3.000-4.000 dinara. Na prvom WCG turniru sam imao prilike da razgovaram sa Igorom, koji je u to vreme radio u Extreme i bio jedan od glavnih ljudi za distribuciju GW na ovim prostorima. Na pitanje otkud da je cena skoro 50% niža nego u okruženju dobio sam odgovor da su stigle samo igre, bez klasičnog promo materijala koje distributeri dobijaju, znači tipa majice, posteri i slično. 5.) Što se tiče igara za koje si pitao mislim da ćeš ih većinu naći po ceni do 1.000 dinara, obzirom da su to stariji naslovi. Nadam se da sam nekome pomogao. |
![]() |
![]() |
#8 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.655
Zahvaljeno 11.185 puta na 7.154 poruka
|
![]()
Next najbolje bi ti bilo da se naoruzas parama
![]() ![]() RTW sam video u prodaji, ali Barbarian Invasion nisam... |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Pa najverovatnije cu to i morati da uradim,samo mislio sma da ne moram da bijem put bas zbog toga,mislio sam da moze da se obavi neka kupovina preko interneta....
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kupovina preko Neta | pavlaka | Zanimljive Web lokacije | 51 | 28.3.2013 21:36 |
Kupovina preko Interneta | karlo | Šta da kupim? | 8 | 8.2.2008 18:27 |
Placanje preko interneta | Optique | Internet usluge | 19 | 19.9.2006 4:18 |
Gledanje NBA preko Interneta? | TheProphecy | Video/TV softver | 7 | 17.5.2006 23:09 |
Kupovina preko Interneta | Shadowfax | Aparati i oprema | 6 | 9.4.2006 13:03 |