Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Šta da kupim? > ŠDK - Ostale komponente
Uputstvo Članstvo Kalendar Današnje poruke Pretraži

ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 25.5.2007, 0:50   #1
Pivalica
Starosedelac

Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
Određen forumom NZXT Cases

Dakle ima li neko iskustva sa ovom firmom, tj proizvodjachem?
Kucishta zaista izgledaju dobro, robusno i kvalitetno!
Na nekoliko sajtova sam nashao i neke testove i poprilichno su se dobro pokazala...
bilo je nekih nestandarnosti (jedna od abit plocha je imala problem da audio izlazom...tj nije se poklapao sa kucisthem, je doshlo do male obrade), ali je generalno odlichno!
Meni je za oko zapao model Apollo koji koshta oko 90e preko grane, ali i ostala su zaista odlichna...zavisi od potreba i mogutjnosti...

ovo je njigov zvanichni sajt, pa ako vas interesuje pogledajte...
http://www.nzxt.com/

btw, zna li neko mozda da li ih neko prodaje i kod nas, ili je jedini izbor kupovina preko?
Pivalica je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.5.2007, 1:19   #2
dexlab
Član

Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: NZXT Cases

Meni je odavno NEMESIS ELITE zapao za oko, ali nazalost nisam uspeo nigde da pronadjem NZXT kucista Mislim da ih kod nas niko ne prodaje, kucista su im bruka lepa, ubio sam se trazeci, ali nema ih kod nas...
dexlab je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 25.5.2007, 3:05   #3
Nicolas
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka

Mi stvarno imamo ocajan izbor kucista na raspolaganju u odnosu na raspoloziva po ostatku Evrope. Kod nas jos uvek prodaju Wavemaster za 140 evra , nesto bese daju kao poklon, neki watercooling sistem (ne bi me cudilo da mu nesto fali), a to kuciste inace kosta duplo manje po ino, a bese i kod nas u jednoj firmi po euro ceni ali rasprodali su izgleda brzo.
Nicolas je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 27.5.2007, 19:01   #4
dexlab
Član

Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka

Citat:
Nicolas kaže: Pregled poruke
Mi stvarno imamo ocajan izbor kucista na raspolaganju u odnosu na raspoloziva po ostatku Evrope. Kod nas jos uvek prodaju Wavemaster za 140 evra , nesto bese daju kao poklon, neki watercooling sistem (ne bi me cudilo da mu nesto fali), a to kuciste inace kosta duplo manje po ino, a bese i kod nas u jednoj firmi po euro ceni ali rasprodali su izgleda brzo.
Pa to nazalost nije nista cudno, kod nas su cene svega naduvane, npr. kada je kod nas 6600GT kostao 250 evra, u inostranstvu je kostao oko 140 dolara.
Pa isto kada sam slucajno naisao na PS3 kada su tek poceli da ga prodaju kod nas, na moje pitanje koliko kosta prodavac mi je rekao 1200 evra
kada sam ga pitao, pa ko ce to da vam kupi, odgovorio mi je mozda vi necete , ali ima ljudi.... ma mislim...
dexlab je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2008, 19:37   #5
gitnote
Član

Član od: 5.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Ima li neko iskustva sa NZXT Tempest kucistem?Razmisljam da ga kupim i mislim da vrijedi 100E. Sta vi kazete?
gitnote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2008, 19:49   #6
ukimafija
Deo inventara foruma

Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka

Vredi. To ti je pljunuta verzija mog Antec 900 kucista, samo sa dodatna 2 kulera, dakle ima ih ikupno 6. Kuciste je odlicna kupovina, da ja sad kupujem uzeo bih njega, a maltene svi kuleri sem mozda onih na vrhu imaju i filtere za prasinu, tako da kud ces bolje ako zelis da ti komponente budu maximalno hladne...
A i po iskustvima onih koji su ga kupili na moju preporuku samo sam potvrdio svoje tvrdnje.
ukimafija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci:
gitnote (12.11.2008)
Stara 12.11.2008, 19:51   #7
La.Prestige
Starosedelac

Član od: 24.8.2008.
Zahvalnice: 634
Zahvaljeno 461 puta na 290 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko AIM-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko MSN-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Yahooa korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Skypea korisniku La.Prestige

to ces tesko naci,bolje gledaj ovaj Guardian,cena je oko 7500 din...
La.Prestige je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2008, 20:05   #8
ukimafija
Deo inventara foruma

On je lepsi ali je hladjenje dosta siromasnije nego kod tempesta, a nije tacno da je tesko naci, dve firme to imaju A..I koji je generalni uvoznik i AT.. C....... kod Arene...> mozda cak ima jos neko sad.
Stara 12.11.2008, 23:07   #9
dkdnt
Veteran

Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 207 puta na 103 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dkdnt

naleteh pre neki dan u obrenovcu u jednoj radnji na jedno nzxt kućište. pre par meseci sam naleteo na netu na CHaos i oduševio se, pa sam zato zapamtio.

ako ima u obrenovcu ima još negde. eventualno bih mogao da se raspitam ko im je dobavljač (verovatno ih imaju više, ali me zanima do koga im kućište) pa da se onda vidi gde ih još ima.
dkdnt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2008, 23:10   #10
dkdnt
Veteran

Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 207 puta na 103 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dkdnt

a evo ih ina pcberzi. dakle stigla su i kod nas.

http://pcberza.rs/komponente/group.php?id=217&pid=491
dkdnt je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 13.11.2008, 0:29   #11
gitnote
Član

Član od: 5.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka

Citat:
ukimafija kaže: Pregled poruke
Vredi. To ti je pljunuta verzija mog Antec 900 kucista, samo sa dodatna 2 kulera, dakle ima ih ikupno 6. Kuciste je odlicna kupovina, da ja sad kupujem uzeo bih njega, a maltene svi kuleri sem mozda onih na vrhu imaju i filtere za prasinu, tako da kud ces bolje ako zelis da ti komponente budu maximalno hladne...
A i po iskustvima onih koji su ga kupili na moju preporuku samo sam potvrdio svoje tvrdnje.
Jesu li ti kuleri na vrhu 12 ili 14 cm posto negdje pise jedno a negdje drugo?A sto se njihovog filtera tice, mislim da nije problem sto ga nema jer su to izduvni kuleri!
gitnote je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2008, 17:51   #12
La.Prestige
Starosedelac

Član od: 24.8.2008.
Zahvalnice: 634
Zahvaljeno 461 puta na 290 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko AIM-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko MSN-a korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Yahooa korisniku La.Prestige Slanje poruke preko Skypea korisniku La.Prestige

Citat:
gitnote kaže: Pregled poruke
Jesu li ti kuleri na vrhu 12 ili 14 cm posto negdje pise jedno a negdje drugo?A sto se njihovog filtera tice, mislim da nije problem sto ga nema jer su to izduvni kuleri!
12cm...
La.Prestige je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.11.2008, 18:01   #13
ukimafija
Deo inventara foruma

Koliko se ja secam na vrhu su 2 14ce. http://www.nzxt.com/products/tempest/12 A ovi ostali napred i bocni su sve 12ice
"Airflow King: Dual 120mm intake, Dual 140mm Exhaust with an additional side 120mm fan and rear 120mm fan all included." Vidite nesto malo nagrada ima
http://www.nzxt.com/products/tempest/
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 0:38.