![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
Dakle ima li neko iskustva sa ovom firmom, tj proizvodjachem?
Kucishta zaista izgledaju dobro, robusno i kvalitetno! Na nekoliko sajtova sam nashao i neke testove i poprilichno su se dobro pokazala... bilo je nekih nestandarnosti (jedna od abit plocha je imala problem da audio izlazom...tj nije se poklapao sa kucisthem, je doshlo do male obrade), ali je generalno odlichno! Meni je za oko zapao model Apollo koji koshta oko 90e preko grane, ali i ostala su zaista odlichna...zavisi od potreba i mogutjnosti... ovo je njigov zvanichni sajt, pa ako vas interesuje pogledajte... http://www.nzxt.com/ btw, zna li neko mozda da li ih neko prodaje i kod nas, ili je jedini izbor kupovina preko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Meni je odavno NEMESIS ELITE zapao za oko, ali nazalost nisam uspeo nigde da pronadjem NZXT kucista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Mi stvarno imamo ocajan izbor kucista na raspolaganju u odnosu na raspoloziva po ostatku Evrope. Kod nas jos uvek prodaju Wavemaster za 140 evra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]() Citat:
Pa isto kada sam slucajno naisao na PS3 kada su tek poceli da ga prodaju kod nas, na moje pitanje koliko kosta prodavac mi je rekao 1200 evra ![]() kada sam ga pitao, pa ko ce to da vam kupi, odgovorio mi je mozda vi necete , ali ima ljudi.... ma mislim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 5.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ima li neko iskustva sa NZXT Tempest kucistem?Razmisljam da ga kupim i mislim da vrijedi 100E. Sta vi kazete?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
![]()
Vredi. To ti je pljunuta verzija mog Antec 900 kucista, samo sa dodatna 2 kulera, dakle ima ih ikupno 6. Kuciste je odlicna kupovina, da ja sad kupujem uzeo bih njega, a maltene svi kuleri sem mozda onih na vrhu imaju i filtere za prasinu, tako da kud ces bolje ako zelis da ti komponente budu maximalno hladne...
![]() A i po iskustvima onih koji su ga kupili na moju preporuku samo sam potvrdio svoje tvrdnje. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku ukimafija na korisnoj poruci: | ||
gitnote (12.11.2008) |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
On je lepsi ali je hladjenje dosta siromasnije nego kod tempesta, a nije tacno da je tesko naci, dve firme to imaju A..I koji je generalni uvoznik i AT.. C....... kod Arene...> mozda cak ima jos neko sad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
naleteh pre neki dan u obrenovcu u jednoj radnji na jedno nzxt kućište. pre par meseci sam naleteo na netu na CHaos i oduševio se, pa sam zato zapamtio.
ako ima u obrenovcu ima još negde. eventualno bih mogao da se raspitam ko im je dobavljač (verovatno ih imaju više, ali me zanima do koga im kućište) pa da se onda vidi gde ih još ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
a evo ih ina pcberzi. dakle stigla su i kod nas.
http://pcberza.rs/komponente/group.php?id=217&pid=491 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Član
Član od: 5.11.2008.
Zahvalnice: 14
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Koliko se ja secam na vrhu su 2 14ce. http://www.nzxt.com/products/tempest/12 A ovi ostali napred i bocni su sve 12ice
"Airflow King: Dual 120mm intake, Dual 140mm Exhaust with an additional side 120mm fan and rear 120mm fan all included." Vidite nesto malo nagrada ima ![]() ![]() http://www.nzxt.com/products/tempest/ |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|