![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 4.6.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svim korisnicima ovog foruma! Vec duze od godinu dana nameravam da kupim laptop racunar. Konacno sam skupio save sto mi je potrebno da to i uradim:-)
Naime ne razumem se dovoljno u laptop racunare, posebno vezano za njihovu kupovinu. Molio bih sve koji se u ovoj oblasti dovoljno razumeju da mi pomognu u kupovini laptopa. Spreman sam da za kupovinu odvojim oko 800eura. Sta bih ja mogao za taj novac da kupim a da ipak na kraju to ispadne jedan "solidan" racunar koji ce mi dugo koristiti. Inace, studiram u Kosovskoj Mitrovici, imam vec kod sebe neke specifikacije racunara od ovdasnjih distributera. Ako neko zeli da mi pomogne ja cu izdvojiti neke specif. laptopa pa mi vi odgovorite da li vredi za taj novac kupiti tako nesto. Unapred zahvalan svima koji se budu ponudili da mi pomognu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
To bi svakako bilo korisno, ponude se razlikuju od mjesta do mjesta.
Ovako okvirno gledano, kad bi mogao da uguras Dell 6400 za te pare, to bi bila extra stvar. Asus takodje ima dosta modela u tom cijenovnom rangu sa prefiksima Fjp,Fvj i tome slicno, ali niko nije lud da pamti njihove medvedje oznake, zato pogledaj na oficijelnom sajtu. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoš okulu laptop (CD T2250 ili C2D T5500) | Toci | ŠDK - Prenosni računari | 13 | 25.1.2007 23:31 |
laptop za graficki dizajn | cyberserbia | ŠDK - Prenosni računari | 0 | 6.9.2006 13:31 |
Laptop + nema struje? | ixnay | Prenosni računari | 10 | 7.7.2006 10:03 |
treba mi laptop sa serijskim portom | olujnik | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 18.2.2006 10:05 |
Laptop nece da se pokrene | Robert | Prenosni računari | 6 | 1.2.2006 11:31 |