![]() |
![]() |
|
Šta da kupim? Saveti oko kupovine novog ili nadogradnje starog računara |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Naime porucio sam konfu koju ste mi vi preporucili ( intel c2d e4300, 2gb ram, gainward 8800gts 320 golden sample, kuciste chieftec mesh gx-01sl) ali imam jos jedan problem. Koje napajanje mi preporucujete za ovu konfu? Nemam nameru da overklokujem posto mislim da ce ovo da tera ko ludo pa vas molim da mi ne stavljate neka extra skupa napajanja posto sam kratak sa novcem zbog graficke. Znaci napajanje ali mi ne treba za overclocking niposto!!! UNAPRED THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 5 puta na 5 poruka
|
![]()
Pa po meni jedan Chieftec od 550W bi ti odradio posao bez problema cak i da klokujes. Mozes ga naci za nekih 6500din.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Erdeljan Boris na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (7.7.2007) |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
ne bi moglo nesto malo jeftinije? namam toliko para.
Što se tiče procene konfiguracija za to postoji "bitn" tema ovde Mod . Freško Poslednja ispravka: Freško (6.7.2007 u 18:47) Razlog: Prebacivanje jednog dela posta u temu "Procena računara" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Ako neces da overclockuje (ali moras da obecas
![]() Ono kosta 4300 dinara (53 evra) u Imtelu. U utorak ce kostati nesto malo ispod 50 evra, zbog pada pdv-a. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pjanovic na korisnoj poruci: | ||
sharlo_03 (7.7.2007) |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 8.4.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 38 puta na 34 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Pad pdv-a za kompjutere je donet u sklopu budzeta i objavljen u Sluzbenom glasniku pre nedelju dana. Odluke iz Sluzbenog glasnika stupaju snagu 8 dana od objavljivanja, tj. u subotu (sutra). E sad kad ce koja (i da li ce) kompanija sniziti cene ostaje da se vidi...
Evo ti primer Imtela: (www.imtel.co.yu). Ne rade u ponedeljak da bi promenili cene za utorak, e sad koliko ce sniziti cene to ne znam. Ali ako budu snizili cene za onoliko koliko je pao pdv (8,47%), onda ce i sve komponente za toliko pojeftiniti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
e ljudi jako vam hvala. Pomogli ste mi vise nego sto mislite.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koje cooler master napajanje? | fragman | ŠDK - Ostale komponente | 17 | 13.5.2012 0:14 |
UPS i Napajanje - koja kombinacija moze? | xcom | ŠDK - Ostale komponente | 9 | 3.3.2007 20:11 |
Koje napajanje? | dzonihsv | ŠDK - Ostale komponente | 16 | 29.11.2006 23:04 |
Koje igre vise volite? Starije ili novije? | madsrdjan | O igrama uopšte | 20 | 10.11.2006 13:27 |
Molim predlog za novu konfu... | xdejan | Šta da kupim? | 4 | 6.7.2006 11:32 |