![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
Iako sam promenio kuciste i napajanje (imam znatno bolje hladjenje), instalirao Windows od pocetka, memorija ispravna (proverena), procesor se ne pregreva, hard proveren, jednino mi graficka (ati radeon 9600xt) pri radu skace sa 45 na preko 70 stepeni.Sve radi savrseno dok ne pocnem da igram neku igricu...fear, stalker..onda nakon par minuta blokada, zamrzne se slika,
iskljuci monitor i onda uglavnom pomaze nasilni restart na dugme...mada desi se da se i sam neki put povrati,ali opet ubrzo blokira. U 3dmark-u 2003 i 2005 nijednom mi nije blokirao, a tu se graficka najvise opterecuje. Ne znam moze li bios da napravi neku brljotinu jer mi se skoro restartovao na difolt zbog slabe baterijice?Postavlja se pitanje....graficka ili bios za plocu, a mozda i nesto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Proveri da ti kuler na grafici povremeno ne blokira
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 4.10.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 10 puta na 9 poruka
|
![]()
Kuler graficke sam skinuo, ocistio, cak sam i stavio novu pastu za procesor, ali nema poboljsanja...temperatura skace u igricama preko 70, a ovako je od 45-47.Ne znam da li je graficka uzrok ili ipak nesto treba dostelovati bios na ploci koji mi se vratio na fabricko podesavanje?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Najbolje bi bilo kada bi mogao da probas grafiku pod opterecenjem na drugom kompu. To sto je bios ucitao default vrednosti nije sigurno uzrok, pre bi bilo verovatno da problem pravi nesto sto si ti pre toga menjao u opcijama, al ovako...
![]() Probaj sa novim driverom http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html i reinstaliraj directX. Ja konkretno imam Asus 9600xt i driver v6.xx i stalker radi lepo, al sa ati-jem i njegovim driver-ima nikad nisi nacisto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Grafička AGP 8x na ploču AGP 4x | sale bre | Grafika | 29 | 25.7.2009 12:18 |
beta bios? | Crusader88 | Kvarovi | 11 | 15.8.2006 1:25 |
Nova graficka na staru plocu! | DeCoy | Šta da kupim? | 27 | 8.7.2006 15:18 |