![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
kako? Hvala!
![]() P.S. Verovatno je tema vec bila pomenuta negde ali treba da trazim 31 stranu da bih provalio gde je. Nije bas najsrecnije resenje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ex Parrot
|
![]()
Control panel > Users
Izbrisi sve naloge osim svog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 155 puta na 64 poruka
|
![]()
Kako mislis da iskljucis log on? Onaj ekran gde ti trazi sifru? Ako je to, onda ukloni sifru i nece ti se vise prikazivati.
P.S. U pravu si, glupo je da citas 31 stranu, ali zato postoji opcija Search. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
search koji nishta ne moze da nadje: probao sam log on, change the way user logs on... i nishta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 947
Zahvaljeno 1.398 puta na 678 poruka
|
![]()
ne kontam.. ako izbrises sve naloge osim svoga i ako tvoj nema siffre onda ti nece izbacivat log on nego ce ic direktno u win
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 16.6.2007.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 71 puta na 42 poruka
|
![]()
Hm imao sam i ja slican problem ali sam nashao reshenje
Start -> Run -> Otkucaj: control userpasswords2 Dečekiraj ˝Users mast enter...˝, Apply, unesi željenog korisnika, unesi njegovu lozinku (ako je ima) i OK. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku veverica na korisnoj poruci: | ||
Željko (28.7.2007) |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 16.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 15 puta na 13 poruka
|
![]()
Pazi ovako, ako si instalirao .NET framework (verzija od 1.1 pa navise) ne mozes da iskljucis log on screen "klasicnim" putem (jer .NET framework pravi poseban, limited account). Dakle, ako imas .NET framework, imao-nemao sifru imaces log on screen. U tom slucaju jedno od resenja je vevericino
![]() Ako pak nemas .NET framework, onda se problem resava preko Control panela. Mada, 90% je sansa da imas instalirano prethodno pomenuto, jer dolazi uz mnoge programe i igre, koje inace odbijaju da rade bez njega... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku aLti na korisnoj poruci: | ||
Dusan Maksimovic (14.8.2007) |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
zahvaljujem na odgovorima, ali nijedan postupak nije pomogao ako mi je instaliran net framework 1.1. njega sam obrisao pa sam onda uradio sta ste me savetovali i uspelo je. HVALA! a net.framework ko sljivi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da iskljucim prozor sa lozinkom | alien | Operativni sistemi | 3 | 15.12.2007 0:06 |
Pri startovanju računara vidim ovo! Sta da radim? | Astor | Kvarovi | 5 | 23.4.2007 21:56 |
Zvuk se "mutuje" pri startovanju TV aplikacije | ezenkiel | Zvuk na računaru | 11 | 30.11.2006 18:52 |
Kako instalirati Battlezone u WinXP? | Arakis | O igrama uopšte | 1 | 13.4.2006 14:47 |