![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Ne znam baš da li ova tema spada u "Web dizajn" ako ne spada izvinjavam se.
Ako spada, molim da mi odgovorite na pitanje ![]() Tražio sam preko google dobre template za blogove, ali nisam uspio naći. Svi su kao na brzaka napravljeni. Pa , ako neko može da mi da sajt sa izvrsnim templateima. Pozdrav ![]() edit: Ovo mi stvarno, stvarno treba ! Poslednja ispravka: holodoc (16.8.2007 u 21:52) Razlog: Ko je pročitao prvi put sigurno je shvatio. Nema potrebe za duplim postom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Prvo moras znati sta trazis, odnono za koji blog sistem trazis.
Drugo, Google ce ti zaista pomoci. Poslednja ispravka: holodoc (19.8.2007 u 11:18) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Njah sad videh ovo. Otisli smo u beskrajnost ko sto jedan leek kaze na klipu. Mislim da doticni koristi bloger sistem. Mene nije mrzelo i pronasao sam sledece. Ako ti se ne uklapa ni jedan od navedenih probaj da napravis svoj unikatan.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku B@NE na korisnoj poruci: | ||
_RaZoR_ (19.8.2007) |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
I dalje smatram da je tema za brisanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
eat, sleep & blink
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Član
|
![]()
Da, izvinjavam se što sam zaboravio napisati
![]() __________________________________________________ _______________________________ Citat:
__________________________________________________ _______________________________ @Kaiser Soze Citat:
Poslednja ispravka: _RaZoR_ (20.8.2007 u 0:16) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
^Istrajnost je vrlina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Template za program(kviz) !POMOZITE! | vladix | Programiranje | 2 | 10.11.2006 0:38 |