![]() |
![]() |
|
SK Case Chase Nagradni konkurs „Sveta kompjutera” u kojem modifikujemo kućišta po vašoj ideji |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
nadničar
Član od: 17.8.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 66 puta na 28 poruka
|
![]()
Ovde mozete postaviti pitanja za sve nejasnoce vezane za nagradni konkurs SK Case Chase.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 5.10.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam ja pitanjce.
Kako da znamo da ste uopste i razmotrili nas predlog? Odgovarate li na mailove koje primite? Cisto da znam da li je zavrsio kod vas ili ko-zna-gde. Hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
nadničar
|
![]()
Ako posaljes predlog na pravi mail mi cemo ga sigurno razmotriti, ali nam nije praksa da obavestavamo kandidate o prijemu predloga.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo ja imam pitanjce!!! Koliko vas glasa za najbolje kuciste, i da li je moguce da neko ko je dobio kuciste dobije jos jedno ako naravno opet bude najbolje?
Poslednja ispravka: Aleksandar1987 (24.8.2007 u 22:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nadničar
|
![]()
Niko ne glasa za najbolje kuciste. Kuciste se izabere po parametrima kao sto su: dizajn, ideja, trud koji je ulozen u nacrt i naravno sama izvodljivost izrade. Sto se tice drugog pitanja mislim da nebi bilo fer prema ostalim ucesnicima konkursa da neko dobije dva kucista.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dr. Marko na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (25.8.2007) |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mogli bi da otvorite temu gde bi stavljali slike kucista onih ucesnika koji nemaju sanse da dobiju kuciste a koji su ulazili u top 10 pa da mi malo komentarisemo!!! Sta kazete na to?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nadničar
|
![]()
Zar ne mislis da bi to dovelo do kradja ideja, nepotrebnih rasprava, vrsenja pritiska, prozivanja i ostalih radnji koje nisu primerene za ovaj forum.
Elem, svako ko je usao u top 10 a nije na prvom mestu moze da doradi svoj predlog (sto vazi i za ostale) i posalje ga ponovo na mail (casechase@sk.co.yu) ili putem poste na adresu bulevar Despota Stefana 24/II 11000 Beograd. Poslednja ispravka: Dr. Marko (6.9.2007 u 0:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]()
Šta bi preporučio, kako da najlakše dodjemo do kućišta za akciju Računar sa srcem Foruma SK?
Pokušao sam da animiram ostale članove da dajemo neke ideje za izgled tog računara ali tema je na žalost zamrla u samom začetku. Unapred hvala na odgovoru, koji može biti i na pm ako bude delova koji nisu za širu javnost. ♥ Računar sa srcem Foruma SK ♥ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Simke, ja ti preporučujem da, kao autor cele ideje, kontaktiraš direktno glavnog urednika.
Siguran sam da će te pažljivo saslušati i odmeriti sve mogućnosti koje su mu na raspolaganju. Što se tiče akcije Case Chase, to je nažalost marketinška akcija sa striktno utvrdjenim uslovima i potpisanim ugovorom. Poslednja ispravka: VojaM (6.9.2007 u 13:39) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
Simke (6.9.2007) |
![]() |
#10 | |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
![]() Citat:
Pretpostavljam da ti neće biti teško da mi ugovoriš jedan razgovor sa glavnim urednikom, može i van redakcije, odgovaralo bi mi od nedelje pa nadalje (kada podignete honorare ![]() ![]() Što se tiče akcije Case Chase moraću izgleda da uključim maštu i da pokušam da se probijem na prvo mesto sa nekom idejom ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 4.6.2006.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 407 puta na 228 poruka
|
![]()
e ja imam pitanje jedno! eto!! imam!
![]() Marko (poshto si vec blokirao pm... ![]() hvalalaaalala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
|
![]()
Do kada ce trajati ova akcija..tj. do kada se mogu slati predlozi??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ad Ministrator
|
![]()
Do Nove godine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Ad Ministrator
|
![]()
Malo sam se bolje informisao i evo preciznijeg odgovora.
Prema ugovoru sa sponzorom, predviđeno je da akcija Case Chase traje BAR do Nove godine, s tim što je otvorena mogućnost da se taj period produži ako bude interesovanja. Pošto bih rekao da interesovanja, definitivno, ima, postoje dobri izgledi da se sve produži. Do kada i pod kojim uslovima, za sada se još ne zna. To je najviše što ti u ovom trenutku mogu reći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Ja glasam da se konkurs produzi! Neka traje i sledece godine jer je ova ideja i ovaj konkurs extra! Svaka cast organizatorima! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo imam jedno pitanje koje je vezano za favorite u zadnjem SK-u!
Napisano je da ti favoriti mogu da se nadaju svom kucistu u sledecem broju! E sad da li neko ko uradi dobro kuciste a prvi put salje moze direktno da izbije na prvu poziciju u sledecem broju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ad Ministrator
|
![]()
Može.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa onda nista niste promenili! Promenili ste samo to sto nema redosleda medju TOP 10 tako da onaj koji se nalazi medju favoritima moze vecito da bude medju favoritima! I samim tim ti ljudi koji su medju favoritima opet nemaju nikakve sanse da se nadju na prvoj poziciji u novom broju!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
case chase, modding |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
PayPal/eBay - Pitanja i odgovori | seyo71 | Internet tehnologije | 1137 | 10.3.2024 17:08 |
Xubuntu - pitanja i odgovori | ZoNi | Slobodni softver | 16 | 25.2.2011 23:04 |
Pređoh na SuSE - trebaju mi odgovori na nekoliko pitanja | Bokile | Slobodni softver | 1 | 21.6.2009 21:40 |
SK Case chase | LoneWolf | SK Case Chase | 113 | 2.5.2009 12:21 |