![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 29.8.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam jedan jako neobican problem vec drugi put se ponavlja na razlicitim kompovima. Imam kuci 5 racunara u mrezi , a jedan od njih ima ADSL koji seruje ostalima tako da svi imaju internet. Mreza funkcionise odlicno serovanje printera, fajlova i svega radi besprekorno. Problem nastane kad se igraju igre u mrezi, komp koji direktno ima adsl nema sanse da moze da igra sa ostalima. To je vec drugi put i stvarno mi nije jasno sta se desava. Ako je neko imao slican problem ili zna sta bi moglo biti znacila bi mi pomoc.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 24 puta na 23 poruka
|
![]()
Imao sam isti problem, ali ako si ga resio da se ne mucim da pisem???
Javi da li si resio problem u medjuvremenu, pa ukoliko nisi, odgovoricu ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolje igre za mobilne telefone... | Željko | Igre za mobilne telefone | 108 | 14.8.2009 22:49 |
Obavezne igre sa PS2 | The mighty Boo | Konzole | 38 | 14.7.2008 18:59 |
Šta je ADSL? Kako radi ADSL? Struktura DSL mreže..... | JovanK | Internet tehnologije | 9 | 16.7.2007 12:40 |
Najbolje igre 2006. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 73 | 1.7.2007 16:22 |
Da li ove igre rade na Visti? | MiroslavNW | Operativni sistemi | 5 | 11.4.2007 17:49 |