![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Da li su ovo teme za Win ili samo prikaz GUI-a.
Ako nije da li mozda znate linkove ka temama za WinXP(da Win izgleda kao Linux) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 28.12.2005.
|
![]()
Sad sam procitao:
"You can find on this site the most complete database of Free Desktop Screenshots, including Linux and most of the Free and Open Source applications." Ali da li neko zna teme ovakvoga tipa ja sam imao Crustal Xp(ili tako nesto), ali mi je vremenom dosadio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne znam stvarno.Jedino da pogledas na google nesto tipa WinXP Desktops ili tako nesto.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 7.12.2005.
|
![]()
ove teme i programi su samo za linux!ako te zanimaju teme za windows xp otidji na www.themexp.org
-priest |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Sve ovo moze i na Windowsu uz pomoc Astona i Konfabulatora
Ali jedu memoriju k'o nenormalni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 7.12.2005.
|
![]()
to da jedu memoriju to se podrazumjeva.kod konfabulatora svaki onaj widget radi kao zaseban program
Ali da se pomocu style xp-a ili windowblind-sa promeni tema to upste nije puno lose -priest |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 8.1.2006.
|
![]()
Sto se Wina tice,predlozio bih www.wincustomize.com.
Tu se moze pronaci od igle do lokomotive sto se tice win desktopa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.400
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]() Citat:
Evo jednog dobrog sajta: http://browse.deviantart.com/skins/w...der=5&limit=24 a tu je i XPize na http://xpero.msfn.org |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 18.12.2005.
Zahvaljeno 12 puta na 5 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka
|
![]()
za mene ja najbolji TuneUp Styler moze dosta toga da promeni:
Customizing System Items Changing Icons for Drives, Folders and Favorites Customizing the Display of Icons Repair Icons Replace the Boot Screen Customize the Welcome Screen Selecting a Visual Style |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Ja preporucujem good-old rucno "skinovanje" Windowsa. Nije preterano komplikovano i, naravno, uopste dodatno ne opterecuje sistem.
Prvo treba omoguciti da Windows "vidi" nestandardne (unsigned) teme. To moze da se uradi pomocu nekog od patchera. Recimo UXTheme Multi-Patcher (Neowin Edition) 4.0, koji moze da se nadje na adresi http://www.llbbl.com/data/nw_uxpatcher.zip. Ako imate nekih problema sa patcherom, mozete da postavite pitanje ili nadjete detaljna uputstva za "rucno" patchovanje na adresi http://www.neowin.net/forum. Samo pokrenite program i pratite uputstva sa ekrana. Kad obavi posao, mozete da predjete na jednostavno kopiranje tema i njihovo koriscenje bez ikakvog dodatnog opterecenja procesora. E sad, kako to uraditi? Lako ![]() - fajl .msstyles i direktorijum Shell kopirajte u C:\WINDOWS\Resources\Themes\<ime_teme>\ - fajl .theme (ako ga ima) kopirajte C:\WINDOWS\Resources\Themes\ - Wallpaper: ako je BMP kopirajte ga u C:\WINDOWS, ako je JPG kopirajte ga u C:\WINDOWS\Web\Wallpaper - Font instalirajte standardno, kao i svaki drugi (uz opciju "copy fonts to fonts folder") I - to je to ![]() Uzivajte ![]() Poslednja ispravka: VojaM (16.1.2006 u 20:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]() Poslednja ispravka: the 1st one (17.1.2006 u 1:31) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
WIN Vista | yoker86 | Operativni sistemi | 51 | 12.11.2006 13:49 |
Windows 98 Second Edition | Night Hawk | Operativni sistemi | 32 | 16.12.2005 15:19 |
Windows Explorer u Full Screen modu | Jack In The Box | Operativni sistemi | 5 | 13.12.2005 22:38 |
Restore single boot? | Shkomi | Operativni sistemi | 12 | 11.12.2005 0:37 |
windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |