![]() |
![]() |
|
ŠDK - Zvuk na računaru Saveti u vezi sa kupovinom zvučnih karti, zvučnika, slušalica... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Da li moze neko da mi pomogne koji audigy 2 5.1 da kupim?U kojoj izvedbi?Da bude najbolji odnos cena-kvalitet
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 212
Zahvaljeno 87 puta na 63 poruka
|
![]()
Dileme nema,uzmi SB Audigy 2 Value koji podrzava 7.1 sistem zvucnika,a to je koliko znam odlika cele Audigy 2 serije.Cena kartice je oko 50€.Ako te zanima malo vise detalja idi na zvanicni sajt proizvodjaca gde imas vrlo lep uporedni pregled.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Nije tacno da Audigy 2 serija ima to sto si naveo. Ja imam Audigy 2 6.1 sa IEEE 1394 i 106db. Novije imaju podrsku za 7.1 system. Cist Audigy 2 ima EMU ship kao Audigy 2 ZS dok ostale imaju AC97. Nikako ne kupuj Audigy player. ![]() Dobra ti je ova preporuka za Audigy 2 Value jer ne pravi problem sa igricama a ima i dobar softver. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
hvala momci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
A reci ti nama koje imas zvucnike, dzaba ti dobra zvucna ako imas fush zvucnike, moj ti je savet da uzmes najjeftiniju Creative zvucnu i neces pogresiti (oko 20-tak evra)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
u pravu si i sta ce mu uopste 7.1 sistem zvucnici su mnogo skupi za 7.1 dovoljno je neka kvalitetnija 5.1 karta sa dobrim zvucnicima jer jedno bez drugo ne ide
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Meni je vazan onaj IEE1384 ili DV ulaz jer je nemam na ploci ( ABIT ) pogotovo kada skidam materijal iz DV kamere. A dobar je i Clean Up za ciscenje shumova kada se lose odradi MP3 ili kad neke stare stvari skidam sa kaseta preko deka - Tehnics. ![]() Ne znam kako Live radi ali moj Audigy 2 jako dobro radi normalizaciju iz MP3 u wawe format sto je bitno za picerije i kafice kojima saljem obicne muzicke CD-e. Oni zadovoljni ja zadovoljan iha!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
|
![]() Citat:
|