![]() |
![]() |
|
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Koristim Firefox već poduže vreme i bogami sam ga pretrpo dodacima i skinovima (što korisnim, što neke koje upošte ne koristim)! E sad kada sam FF ponovo reinstalirao, zadržo je sve dodatke i skinove, čak i bookmarkse!?
![]() Onda sam s oficialnog sajta pročito uputstva za reinstaliranje, uradio po njemu, ali sad nemam dodatke, ali ostali su bookmarksi i sva moja podešavanja programa!!! Ono što bih ja želeo (a zamolio bih one koji znaju da me upute) da instaliram "DEFAULT" verziju Firefox-a (znači kao kad prvi put instaliram program na komp)! Problem mi se javlja kod verzije 1.0.7 i 1.5!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Fora sa firefoxom je shto zasebno chuva sva podeshavanja i fajlove samog programa, a prilikom uninstalacije se brishu samo fajlovi programa a ne i profil (dotichno mesto sa podeshavanjima). Nije mi jasna ta logika s obzirom da je u 90% sluchajeva (moja slobodna procena) profil krivac za potrebu za reinstaliranjem. Profil se nalazi u c:\docunents and settings\username\application data\mozilla\firefox\profiles\
Ako nemash nishta bitno u tom profilu (shifre i bookmarkse) slobodno obrishi direktorijum koji nadjesh tu i fajl profiles.ini pre nego shto instalirash forefox. Postoji i druga mogucnost, da napravish potpuno novi profil bez brisanja starog, shto je po meni malo bolje ali ti odluchi. Otvori run dijalog u start meniju i kucaj firefox.exe -profilemanager , dochekace te manager profila sa sve opijom create profile, dalje cesh se snaci ![]() Poslednja ispravka: Johny Atos (23.1.2006 u 18:27) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Johny Atos na korisnoj poruci: | ||
nikola145 (20.1.2008) |
![]() |
#3 | |
Član
|
![]()
E hvala ti Johny Atos na predlogu!!!
Uspelo mi je! Naime, izgleda da sam ja nešto pogrešno odradio iz uputstva sa njihovog sajta! Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 11 puta na 10 poruka
|
![]()
Nema na chemu, glad to help
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Opera vs Firefox | Elementarna Nepogoda | Aplikativni softver | 329 | 15.3.2009 18:17 |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
Kada je kraj?? Kako Znati??? (CD/DVD rezaci) | VeNoM | Kvarovi | 19 | 28.12.2005 0:48 |
Kako otkljucati pipelineove na nVidiama 6xxx? | jaba.hut | Overklok | 5 | 14.12.2005 16:04 |