![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam Win XP (sp2) i microsoft office kao da nije dobro instaliran ili nesto,uglavnom kad god kliknem na neki od programa(word,excell...) on mi otvori instalaciju.I dobro ja sacekam da instalira,ali ne moze treba mu XP-ov CD.I ubacim CD i kliknem next opet nista...A ako prekinem instalaciju tek onda mi otvori program.Sad cete mi rec pa sto se zalis kad ti radi? ali mnogo me nervira sto svaki put moram po 3-4 puta klikat na cancel(toliko puta pokrece instalaciju)da bih mogao da koristim program.
Sta treba da uradim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Treba da ubacis Office CD, ne Windows CD
![]() ![]() Nadam se da sam pomogao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Jedan od programa (ili njihov deo) koji su sadržani u microsoftovom office-u nije lepo instaliran, te pri svakom novom pokretanju bilo koje office aplikacije windows pokušava da ga ponovo instalira. Rešenje za ovo je kompletno uklanjanje postojećeg office paketa i njegova nova instalacija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Ja nemam Office CD,tako da ne mogu da uradim to sto si mi rekao,a je li moze da mi pomogne neka instalacija koju mogu naci na internet,pa da onda izbrisem office i ponovo ga instaliram?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 27.11.2005.
Zahvalnice: 25
Zahvaljeno 20 puta na 19 poruka
|
![]() Citat:
Ako bas moras da skidas skini open office 2.01 velicina 78mb raspakovan. Nemoj da brises stari office uradi UNINSTALL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
I meni se to desavalo. Problem biva odmah resen cim se ubaci Office CD, ali posto nemas, jedino resenje je da ga nabavis ili sto kaze prethodnik da instaliras Open Office, imas ga na pratecem DVD-ju uz Januarski Mikro ( 300 din ), ukoliko nemas brz internet, ili kupi Office.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
A open office nije isto sto i microsoftov? Ja mislim da sam vidio na neki drugi racunar,nisam siguran je li to open o.Ako jeste vise bih volio da nadjem microsoftov,internet brzina mi nije problem,samo nisam siguran koji da downloadujem,nasao sam ih masu.Je li moze bilo koji ili mi treba bas odredjeni?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
pri instalaciji izaberi "full instal"
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
open office2 | oluja | Aplikativni softver | 21 | 27.12.2005 2:09 |
pomoc office! | djura.net | Aplikativni softver | 10 | 12.12.2005 22:42 |
Treba mi pomoc oko konfiguracije | polarnimeda | Šta da kupim? | 8 | 10.11.2005 19:00 |