![]() |
![]() |
|
Modovi Budite jedinstveni - modifikujte svoj računar |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
XXXtreme
|
![]()
Malo sam se igrao sa crtanjem.
![]() Naime IDE Smart Guardian je program koji ide uz DFI maticne ploce i moze da se skine sa dfi sajta, www.dfi.com.tw . Program meri voltaze,temperature i rpm ventilatora. Bio mi je dosadan njegov standarni izgled: ![]() pa sam malo crtao i napravio mod za svakog clana foruma koji ima DFI plocu ili prosto hoce da promeni izgled svog skina- za SG. ![]() Samo uzmete kopirate ovu sliku gore u default instalacioni direktorijum za Smart Guardian i paste-ujete onu sliku gore. Ako vam se pak ne svidja mozete i sami da preradite i zamenite sliku i stavite neki drugi logo. Recimo meni trenutno stoji ovaj skin, uradio momak na xtremesystems-u i kako izgleda kod mene: ![]() ![]() Eto neka mala zanimacija za ove ne bash tople dane. |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku mad_skillz na korisnoj poruci: | ||
Garson (4.12.2007), iMa_NeKo_PljUgU (4.12.2007) |
![]() |
#2 |
CSC
Član od: 23.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2.588 puta na 1.856 poruka
|
![]()
Lepo lepo Mad , svaka čast za trud
![]() Pih , majku mu šteta što nema više onih zelenih zezalica sad bi dobio jedan komat za trud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
XXXtreme
|
![]()
Tnx kolega.
![]() Ne trebaju zezalice, meni je zanimljivo ovako nesto. ![]() Evo jos nesto sam radio, za Infinity seriju i za LanParty seriju uz SK logo naravno. Infinity i preview: ![]() ![]() I za LanParty, slika i preview: ![]() ![]() Mozete i sami da napravite, adobe u ruke i udri.. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku mad_skillz na korisnoj poruci: | ||
Garson (4.12.2007), iMa_NeKo_PljUgU (4.12.2007) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
XXXtreme
|
![]()
Naravno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ovako je kod mene. Hvala Animanu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Smešni, interesantni tekstovi o raznim geek temama | NjegovaWisost | Cvet kompjutera | 286 | 20.2.2010 13:18 |
Low-level formatiranje WD Caviar diskova manjeg kapaciteta | Vlado78 | Nosači podataka | 16 | 15.1.2007 17:45 |
SMART Failure | EyeFast | Nosači podataka | 10 | 11.11.2006 3:52 |
Java i Smart | Echo | Programi za mobilne telefone | 2 | 19.2.2006 22:12 |
Smart Movie | Damir | Programi za mobilne telefone | 3 | 24.1.2006 0:09 |