![]() |
![]() |
|
Web dizajn Saveti u vezi dizajna sajtova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Pozdrav drugari,
Treba mi pomoc, naime, imam laptop, internet brzine 2mb, odlicnu USB web kameru... zanima me kako da iz svog lokaka (gde se nalazi gore navedeno) uradim striming preko neta, odnosno da vise ljudi od svoje kuce moze da prati sta se desava u lokalu. Probao sam sa "WEBCAMXP Pro" programom, ali je jako sporo... sliku menja svaku sekundu sto me ne zadovoljava... jel posotoji neki drugi nacin ili program da to resim? Hvala Vam |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
Jedini put kada sam se susreo sa live webcastom ("Thumbs Down", ako ikome nesto znaci), fajl preko koga se pristupalo webcastu bio je u rm formatu, odnosno bio je potreban Real Media Player. Dakle, ocigledno moze da se uradi nesto preko Real Media, ali ces za detelje morati malo (vise) da izguglas, posto ja nisam bio preterano uspesan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Računari = Ljubav, naravno. Kako zaraditi od racunarskog znanja? | vickovic zlatko | Opšta kultura | 75 | 13.7.2007 23:21 |
Kako se formatira HDD? | igor89 | Operativni sistemi | 27 | 12.5.2007 23:12 |
Pomoc...submit button kao slika...kako? | iMa_NeKo_PljUgU | Programiranje | 0 | 29.4.2007 23:13 |
Kako da napravim Image CD-a na HDD uz pomoc NERO-a? | oklagija | Aplikativni softver | 4 | 22.4.2006 21:47 |