![]() |
![]() |
|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Na ovom sajtu nalazi se lista najegzoticnijih i najskupljih zvucnika na svetu! Neki modeli su toliko veliki da bi komotno bili u stanju da zamene regal u vasoj sobi, a mozda i u komsijinoj (ako srusite zid)! Cene su basnoslovne, ali sigurno ima audiofila koji su dovoljno bogati da ih priuste, dok ce ostala raja moci samo da sanja o tome kakav zvuk ove zverke pruzaju.
Najskuplji od njih je unikat, kosta ni manje ni vise nego 1.000.000$!!! ![]() Na istom sajtu se nalazi i lista pojacala koja visestruko prelaze cenu jednog dvosobnog stana, na primer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Pitam se samo kolika je realna snaga Grand Enigma modela?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Moje misljenje je da su svi ti zvucnici u paketu peace of...(you know what)
![]() Zvucnici koji su unikati i zbog toga toliko kostaju, verovatno je potroseno dosta vremena na izradu spomenutih, ali za milijardere koji ne znaju gde ce pre da potrose pare ovo je pravo mesto... Bolje da se kupe zvucnici od nekoliko hiljada evra koji mozda nemaju dizajn i zvuk kao navedeni, ali sigurno sljakaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.160
Zahvaljeno 4.225 puta na 1.269 poruka
|
![]() Citat:
![]() **** Nema mojih omiljenih Jmlab Grande Utopia Be ![]() ![]() Odlicna stranica, steta sto kod nas nema cesce Hi-End prezentacija ovakve opreme... nema vise ni "HiFi sajma" u Hajatu koji se ranije odrzavao.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne znam, al' mora da izuvaju i svlace!
![]() Citat:
![]() ![]() Taj sajam se ne odrzava jer jednostavno nema dovoljno dobru posecenost. A kako i da bude posecen kada za 5.000 din. ljudi kupe neki Xwave 5.1 sistem i misle kako je to vrh vrhova samo zato sto je 5.1, umesto da barem odu i poslusaju neki kvalitetan stereo sistem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superb Moderator
|
![]() Citat:
Nazalost za ovo drugo si u pravu. Na raznim HiFi "sajmovima" i prezentacijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo jos jednog sajta na kome se nalaze neki od najboljih, najskupljih, najekskluzivnijih i ostalih "naj, naj" zvucnika.
http://www.highendpalace.com/HEP%20Speakers.htm Ovo je pocetna strana sajta. Sta bih dao da mogu da odvrnem jedan komplet na 90% snage! ![]() Poslednja ispravka: Iris (23.6.2008 u 13:08) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ona enigma obija malter sa kuce, a i ne samo ona
![]() Da i mi nismo za bacanje postoji proizvodjac zvucnika i ostalih komponenti www.dayens.co.yu iz Sapca Ona saradjuje sa Danskom firmom koja mozda proizvodi i najbolje zvucnike na svetu: Scan-Speak!!! Poslednja ispravka: todos (23.6.2008 u 15:13) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 16.1.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
![]()
A sta kazete na to da je Altec Lansing ozvucio sidnejsku operu, ko zna kakav je tu kvalitet potreban i koliko zvucnika, a o jacini necu ni da pricam zato sto je opera ogromna. Ako je neko bio neka kaze sta je u pitanju ili ako ima na nekom sajtu o tome.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ti sistemi nemaju vezu sa obicnim smrtnicima. Ja imam 2.0 i zuje kad su u stend-bay rezimu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
détente
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
|
![]() Citat:
Mislim da si pogrešno čuo! Pominju se uglavnom JBL, Meyer Sound... http://digitalcontentproducer.com/ma...l_touch_class/ http://www.acousticdirections.com/ac...ategories_id=5 http://www.meyersound.com.au/soh.shtml |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
http://www.onspeakers.com/manufactur...c-lansing.html
![]() Uostalom, jedno vreme je na zadnjoj strani SK-a bila reklama za Altec Lansing, a u pozadini je bila prikazana opera u Sidneju. Slucajnost? Mislim da ne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Ma meni i sad komshije zovu pandure jednom nedeljno kad odvrnem moje mocne Jazz 5.1
![]() ![]() ![]() P.S. I ja sam prilichno siguran da je ispod reklame za AL u SK stajalo da su ozvuchili Sidnejsku operu.... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku taXicity na korisnoj poruci: | ||
todos (5.7.2008) |
![]() |
#16 | |
Superb Moderator
|
![]()
Mozda je mala reklama ali jbg. mislim da vas vredi obavestiti da postoji jedan ovakav dogadjaj kod nas. Takodje, mislim da je vredno paznje i da treba otici, ako ni zbog cega drugog, da vidite/uporedite kako zvucni sistem treba da zvuci i da nije sve u jacini sistema.
Ako su vam "komjuterski" zvucnici bili reper za dobar zvuk razmislite jos jednom... Znam da ce se neko odma pobuniti koliko to sve kosta ali to nije poenta, prosirite vidike, popricajte sa izlagacima o svemu sto vas zanima o audio sistemima... iznenadicete se koliko toga niste znali o audio komponentama zvucnog sistema. Citat:
Kod:
http://www.hifi-forumi.com/forum/viewtopic.php?f=27&t=9814 Poslednja ispravka: oluja (12.7.2008 u 12:04) Razlog: typo |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku oluja na korisnoj poruci: | ||
Mario Pavićević (15.7.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Toshiba A210-1AO igračka iskustva i saveti | mimik | Prenosni računari | 31 | 25.11.2008 17:07 |
Benq V2400W, najtanji monitor na svetu | zdravkelja | Vesti | 0 | 21.3.2008 21:50 |
Najveci problem na svetu | NoYes | Kvarovi | 15 | 26.5.2006 10:01 |
Halo 2 na PC-u i Win Vista | Meho Krljic | O igrama uopšte | 4 | 18.4.2006 20:00 |