![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.8.2006.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Pozdrav za početak.Evo noćas sam napravio svoj prvi vlastiti forum...Sad imam nekoliko problemčića...Nisam nikad prije pravio forume pa sam laik u tome...Interesuje me da li postoji neki način da ja pristupim HTML-u tog foruma nekim programom ili nešto.Uzeo sam za početak free forum i free hosting za forum....Znači kako je najbolje da ja upravljam sa njim ...Da ubacim google adsense oglase...to mi je najvaznije kako ...Evo link pa pogledajte... http://www.editboard.com/bo/create-forum/
Poslednja ispravka: Chivan (12.1.2008 u 11:32) Razlog: promenjen link |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Moras da menjas template od foruma ali ne verujem da ces moci na tom free hostu, tj siguran sam da neces moci...
Uzmes svoj hosting pa onda editujes forum po volji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Ako neko zna neki free da mogu stavit adsense neka javi...da bar ja mogu svoj stavit a neka i oni svoj stave moraju i oni od nećeg živit a na ovo ja nikako ne mogu svoj stavit...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 11.7.2006.
Zahvalnice: 163
Zahvaljeno 182 puta na 147 poruka
|
![]()
Freehostia.com
Nema banera, nema PopUp-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Da ali opet treba da plati registraciju domena, posto on koliko ja to vidim uopste nema zakupljen nijedan domen. Tako da mu to opet nije besplatno.
A sto se tice AdSensa ukoliko zelis da budes primljen, Google praktikuje da website na koji postavljas AdSense reklame bude cist, odnosno da nebudu nikakvi poddomeni ili besplatni hostovi (barem je bilo dok sam se prijavljivao pre 2.5 godine). Moja preporuka ti je da zakupis domen I proctor kod nekog od nasih prodavaca npr. Dreamwebhosting.net I sam hostujes svoj forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Forum Sveta kompjutera - Bezbedno i korisno mesto na internetu. | Simke | Forum o forumu | 7 | 10.1.2008 16:37 |
[HTML] HTML tutorijali na srpskom | MilanSM | Klijentske aplikacije | 12 | 11.8.2007 17:54 |