![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
Pregled rezultata glasanja: DVD Mediji | |||
Verbatim |
![]() ![]() ![]() ![]() |
86 | 71,07% |
Princo |
20 | 16,53% |
TDK |
13 | 10,74% |
Memorex |
13 | 10,74% |
Platinet |
4 | 3,31% |
Digitex |
0 | 0% |
Pleomax |
2 | 1,65% |
Sky |
6 | 4,96% |
No Name |
1 | 0,83% |
Ostali |
7 | 5,79% |
Traxdata |
7 | 5,79% |
Samsung |
2 | 1,65% |
tayo juden (bilo koje ime da nosi) |
13 | 10,74% |
Glasanje sa više mogućnosti izbora. Glasova: 121. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Glasajte za DVD medij koji je po vama najbolji, najpouzdaniji, najlepsi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Cini mi se da vec postoj slicna tema u Brbljaonici...
Vecina ce da kaze Verbatim,100 % Gde su Samsung i Traxdata?Razumem da mozda nisi imao mesta da ih stavis,ali zasto si stavio Pleomax i Digitex kad ih (verovatno)koristi 3% ljudi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Verbatim
A mogu da kazem da su se i Platinet,Imation i Sky takodje(kod mene)pokazali odlicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starośeđelac
|
![]()
I kod mene takodje,Sky posebno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Koristim vise medija, ali sve sta mi je vazno rezem iskljucivo na verbatimu, tako da moj glas dajem njemu. Za sada me nije izneverio, mada sam cuo brojne price o pazarskim...
Bas me interesuje, kad smo vec tu... Da li je neko imao problema sa Verbatimom? Mislim tipa da mu od 10 komada puknu 4-5, da nece da ucita disk,... Posto kod mene za sada bez problema rade, bez obzira koji tip uzeo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
|
![]() Citat:
Sa Verbatim-om sam imao probleme, i to sa + (plus)-om na Pioneeru, a od njihovih diskova mi se najbolje pokazao Digital Movie. Mozda je za vas to neprihvatljivo, ali najvise koristim Princo, i za sad nisam imao bas nikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 16.1.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
|
![]()
ja bas mislio da uzmem platineta jedno 50 komada, sta kazete, valjaju, a?
video sam na benchmark forumu da se neki lik zhalio i morao da ih vrati... ja sam imao problema sa verbatimom, ako to moze da se nazove problemom...otprilike, od 10 komada, jedan zvekne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
Samsungovi(ili Pleomaxovi)diskovi me nikada nisu zeznuli pri narezivanju,a i kompanija je poznato ime... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 30.3.2006.
|
![]()
Ja sam isto fan Verbatima, tj. reckam samo na njima (DVD-R, 8x) oni beli kao biser, ali...
Naleteo sam na neku fals turu (na donjem delu diska, ispod linija za text nemaju onaj znak DVD pa elipsa,) i sta se desi. Kod drugara u Pioneer 110D ubacim dva za redom. PUC! PUC! Kod prijateljica prvi disk u novi Pioneer 110D jedan. PUC! U sestrin Pioneer 110D jedan. PUC! Sestra iz iste ture kupila (ali u drugom gradu), gecrkt oko 70%. Ostatak od 10 diskova (6 kom.) sam probao u Sony, MSI, LG i NEC (moj favorit btw), i svi su ih narezali. Doduse poceli su da mi crkavaju posle 2 meseca. Prema tome, obratite paznju da Verbatim DVD-R, ima onaj znak na dnu diska DVD, li ne. Ako ima onda je OK, bar po ome iskustvu. Pioneeri 110 D su inace svi kupljeni oko nove godine, valjda neka krsh tura, pa i tu pripazite. Ajd uzdravlje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Neozbiljni kolega
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Imam poveću kolekciju TDK kao i Princo "sa štampom". Verbatim je isto standardni deo postavke. Ipak su mi posebno simpatični Verbatimovi Pastel diskovi koje proizvodi Taiyo Yuden, tako da glas ide njemu (Yuden-u).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
|
![]()
Verbatim!Nikada nijedan nije puko prilikom rezanja (osim mojom krivicom-pokrenuo sam neke zahtevne aplikacije pa se bufer skroz istrosio
![]() Drug je ranije koristio No name i Princo a sad je presao na Verbatim posto vise ne moze da procita vlastite diskove koje je ucitavao samo par puta!A cuvao ih propisno,u kutiji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Član
Član od: 12.1.2006.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Starośeđelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
![]()
Narezao sam do sad podosta Verbatima,i svi rade OK...
Rezac je Pioneer 110D.... Treba paziti prilikom kupovine,jer ima dosta fus serija ill falsifikata.... Recimo Princo,bar sto se tice obicnih CD-ova-rezao sam ih poprilican broj i to one bez stampe,i neki nisu bili dobro narezani,a drugi,eto,mi rade vec par godina u zdravlju i veselju... Nisam mnogo koristio Princo DVD-ove,ali koliko sam video sasvim su OK.... Koristio sam i Imation,Platinet,Sky i Xwave i skroz su OK.... Ne mora,naravno,uvek da znaci da ce Verbatim raditi najbolje..... PoZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
Staro pravilo:kupuj na istom mestu istu stvar ako je predhodno kupljena bila dobra.Ja licno ne volim mnogo da eksperimentisem.Pored omiljenog mi Verbatima koristio sam i Philips i Memorex.Ni jedan nije zatajio.
A cuo sam pricu da je jednom liku iz mog grada bukvalno pukao na parcice milimetarske velicine neki NO NAME.E sad koliko ima istine?... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Verbatim je najbolji!
Nemojte da kupujete _SKY pro_ DVD diskove! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starośeđelac
|
![]()
Zasto ne Sky?Ja do sada nisam imao nijedan problem sa njima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|