![]() |
![]() |
|
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 12.12.2007.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Pre par dana sam kupio TV/FM karticu: KWORLD Studio TV Terminator VS-LTV7131RF.
Svidela mi se prvenstveno cena kartice, a onda nakon instalacije i sama kartica. Jedino sto mi se zesce ne svidja je propratni softver koji se dobija uz karticu i koji je tesko s***e. Program preko koga pustam je HyperMediaCenter. Navescu listu nedostataka, pa ako neko nesto zna nek postuje: 1. Ne mogu da sortiram kanale po zelji nego ostaju onako kako su pronadjeni. 2. Ne mogu da preimenujem kanale. 3. Neke kanale mogu pronaci samo na cable a neke samo na antenna, a neke koje imam na regularnom TV-u ne nalazi uopste. 4. Poslednji put sam skenirao kanale na CABLE, i kada na daljincu menjam kanal na ch+ ili ch- reaguje normalno, ali kad prebacim na ANTENNA ovo ne reaguje vec kanale moram menjati iz CHANELL LIST sto je teski smor. Isto je i u obrnutom slucaju. 5. Editing Express koji dolazi na cd uz karticu i sluzi (bar mislim) za obradu fajlova koje snimim sa TV-a uopste nece ni da se pokrene. Molim ako neko zna resenje ovoga nek pise. Da li moram da koristim ovaj softver za gledanje TV-a ili mogu neki drugi? Koji bi bio najbolji? Unapred hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Ja imam kworld Terminator Stream (čini mi se).
Software koji se uz nju dobije je takođe smeće (koliko para toliko muzike), ali za razliku od tvog sve radi normalno, osim to pod 3. Ako možeš probaj da nađeš njega (zove se Quick TV), možda ti završi posao. JA mislim da ti neće raditi daljinac, ako uzmeš neki drugi software, bar meni nije kad sam isprobavao, prošle godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ja sam jurio QuickTV za moju karticu i na kraju sam odustao. Nadji ChrisTV (i to najbolje preko torrenta) jer sa njim ces se oduseviti koliko je lak za koriscenje i kako lako mozes da kontrolises karticu sa njim. Osim toga podrzava cak i filtere iz DScalera tako da mozes da filterima dodatno ispeglas sliku ili odkodiras neke zakljucane kanale na kablovskoj. Sve preporuke...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
d_drazic (11.2.2008) |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 12.12.2007.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Hvala obojici.
Nasao sam Chris TV na netu. Prezadovoljan. Ali sada imam drugi program. Ne mogu koristiti daljinac. Nabavio sam i Girder 3.3. Ali polupacu j****i komp dok budem uspeo da ga isprogramiram kako da radi. Jel zna mozda neko? Jel ima u Chris TV-u neka opcija u kojoj vec imaju unapred navedene komande preko girder-a ili nesto tako??? MOLIM POMOC!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja stvarno nisam girder nikad koristio. Mada, kako me nervira ovaj softver, instaliraću i ja chrisTV i girder. Samo, pre toga moram da pokrenem karticu na lindži.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 52 puta na 36 poruka
|
![]()
Da li neko mozda ima A/V kabel za ovu tv karticu?
Slika konektora je prilozena a sam kablic je kao ovaj sa slike iznad daljinskog upravljaca: http://aukroreg.s3.amazonaws.com/pho.../06/2489340656 |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Fifa 07 - problem sa directX | carloss | Sportske simulacije | 3 | 10.12.2007 10:38 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |
ATI TV Wonder - problem sa karticom | Pedjazz | Kvarovi | 7 | 23.9.2006 20:37 |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |