![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Interesuje da li Leadtek WinFast 2000XP Expert ima "TV IN" prikljucak, koji mi je vrlo vazan?
Je li ova kartica bolja od Deluxe verzije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 4 puta na jednoj poruci
|
![]()
ja imam tv win fast2000 de luxe i ona ima video in ako mislis da povezujes VHS ici ce bez problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hvala!!!
E sad, mozda ce ov da zvuci glupo, ali ipak nemeam nikakvih iskustva sa TV karticama pa da vas pitam: kako se povezuje obican TV na onaj Coaxial-ni prikljucak? Predpostavljam da ima neki konverter, ali nisam siguran.. ![]() I jos jedno pitanje: moze li da se preko line-in ulaza direktno gleda video na PC (npr. Sony Playstation)? Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
E sad te bas ne razumem ali ti tv ne mozes da povezes sa tv tjunerom, a nema ni svrhe,ako mislis kompjuter sa tv-om to nece moci preko tjunera jer on nema (bar ovaj moj) video izlaz vec samo ulaz.
Sto se tice Sony-a mocices da ga povezes (Video IN) I naravno moci da igras igre na tvom monitoru |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Pogresno sam napisao
![]() Mislio sam na prikljucke, jer je na ovoj TV kartici drugaciji ulaz za kabal od antene od onog na TV-u. Hvala. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Nije drugaciji potpuno je isti samo za FM je ChINCh ulaz ali ti antenu za fm dobijas u pakovanju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Narucio sam je, sad moram da kupim neku antenu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Stigla mi je kartica, prezadovoljan sam!!!
![]() Nego kad ocu da izgasim kompjuter pomocu daljinskog koji sam dobio pritisnem dugme "Power", pojavi mi se na sredini ekrana prozor i mogu da biram Stand by, Turn off, Restart,... Ali kada pritisnem Turn off komjuter se restartuje??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Proveri podešavanja u Power options da vidiš šta ti je stavljeno pod Power button i proveri da li ti je BIOS sekcija sa ACPI dobro podešen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
Sve je to OK podeseno, ali nece.
Otprilike se svaki drugi put ugasi. Neznam sto da radim? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Prikljucio sam Sony Playstation 1 na ovu TV karticu. E sad, problem je u tome sto neke igre nece fino da rade, kao ni pocetna slika kada se konzola ukljucuje.
Evo slika kako to izgleda. ![]() Da napomenem da na TV-u to ne izgleda tako. Pretpostavljam da je u pitanju razlika izmedju video standarda, ali nisam siguran i neznam kako da napravim ovo. Uz prospekte koji su mi dosli uz TV karticu je prikazano da se na nju mogu prikljuciti: Camcoder, VCR i DVD Player; dok je za druge modele prikazano da moze i kozlola? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Devile reci mi gdje si uzeo u Baru tu karticu (Leadtek WinFast 2000XP Expert) i koliko si je platio?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 18.2.2006.
Zahvalnice: 8
|
![]()
Imao sam doticnu karticu i nisam bio zadovoljan. Prvi simptomi su bili bas ti koje ti spominjes ( nece da se ugasi, koci , brljavi, itd.). Mislim da drajveri nisu kompatibilni za Win XP. Na kraju sam je prodao uz nemali gubitak. Mislim da je gledanje TV na monitoru samo jedno sr..e. To je ipak samomoje misljenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 864
Zahvaljeno 261 puta na 147 poruka
|
![]()
sta mislite o ovoj TV karti? ...za 45 evra?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Ako mislis na WinFastTV2000XP Expert,mislim da je vrlo solidna za te pare!Ja je imam vec skoro godinu dana,ima povremeno neke sitne bubice,ali generalno,mislim da je sasvim pristojna!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
Član od: 5.1.2006.
|
![]()
ja imam de lux varijantu onu bez fm tjunera i sada nemam problema, samo nekih manjih u pocetku sa drajverima ali se to stabilizovalo kada sam po preporuci forumasa skinuo program za brisanje drajvera sa oficijelnog sajta leadteka, i sve preinstalirao. od tada radi super
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 5.1.2006.
|
![]()
pardon, nije de luxe nego 2000 XP rm edition
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() Pozdrav! @Devil a zasto povezujes Sony kec na komp. Imas odlicno resenje u emulatoru ePSXe 160 koji podrzava djojstik ali ne Sony-jev pa i vibraciju, memo karticu a grafika je 100x bolja nego kad vezes Sony na monitor. Imas graficki plug in pa tamo nabudzis grafiku do maksimuma pa su igrice mnogo lepse nekgo na samoj konzoli. I sve igrice rade bez izuzetka. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 23.1.2006.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 40 puta na 7 poruka
|
![]()
Imam problem sa novom TV karticom
Winfast PVR 2000, cjena oko 85 Eura Sve instalirano, FM radi ali se TV rusi, tj cim ga pocne dizat srusi se svaka pomoc dobrodosla |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Tamo moras da imas bar 3 drajvera za karticu WDM crosbar, PVR 2000 TV tjuner, i WDM Video Capture ( PAL ). Ako je sve instalisano a softver se rusi idi na Leadtekov sajt pa skini najnovije drajvere za tvoju TV karticu. Naravno prvo uninstal starih drajvera i restart racunara. ![]() Prvo probaj jos jednom da pravilno podignes stare koje si dobio na instalacionom CD-u pa onda aplikaciju i ako ne ide onda skidaj nove drajvere. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Tools za Winfast TV 2000/XP Expert | Milos Bozic | Video/TV softver | 9 | 19.2.2009 16:45 |
Problem sa LEADTEK WinFast TV2000XP EXPERT | Kluzo | Grafika | 10 | 17.6.2007 10:00 |
WinFast TV 2000 XP Expert | JANKEC | Video/TV softver | 11 | 25.2.2006 10:28 |
Leadtek WinFast A6600 GT TDH | Sale2322 | Grafika | 27 | 15.1.2006 12:26 |
LEADTEK WinFast TV2000XP EXPERT | Ilic Marko | Grafika | 11 | 10.12.2005 18:39 |