![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Banned
Član od: 24.11.2007.
Zahvalnice: 118
Zahvaljeno 237 puta na 106 poruka
|
![]()
Pade mi nesto na pamet: koliko se gorenapomenuta izdanja igra razlikuju od "obicnih" igra: Codename Panzers Phase Two, Gothic 2 Gold Edition (sadrzi Gothic 2 i nastavak), The Elder Scrolls 3 Morrowind.Da li se razlikuju samo po nastavku? Sta ovo Game Of The Year donosi novo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Mozda neki dodatni artwork na CD-u, mozda neki filmovi o pravljenju igre i sl.
A sto se tice Panzers. To je samo pakovanje u kojem su igre zajedno |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.173
Zahvaljeno 5.001 puta na 2.914 poruka
|
![]()
To zavisi isključivo od izdavača, ne postoji generalno pravilo. Npr. Deux Ex Game of the Year Edition je Deus Ex patchovan na zadnju verziju odmah po instalaciji, Age of Empires Gold sadrži Age of Empires i ekspanziju i takođe je na zadnjoj verziji, Morrowind/Oblivion GotY je Morrowind/Oblivion sa ekspanzijama, isto na zadnjoj verziji.
Znači, u pitanju je reizdanje da se zgrne još para, a šta konkretno sadrži, to pogledaš na sajtu izdavača. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
To obicno znaci da je u pitanju originalna igra + razne ekspanzije i add-onovi.
Recimo, Morrowind Game of the Year Edition ti je sam Morrowind + Tribunal i Bloodmoon. A Gothic 2 (Gold Edition) je Gothic 2 + ekspanzija Night of the Raven. edit: Prokletstvo, spor sam. Voodoo je u pravu, zavisi od izdavaca. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dio37 na korisnoj poruci: | ||
Guterill (17.4.2008) |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
To care!!! Fala ti mnogo.Dugo se nisam nikome zahvali ali sada moram tebi! To sam trazio: tribunal i bloodmoon jer sam video da NIGDE nema da se kupe! A ovo za gothic 2: zasto je na Game-su na, valjda nemackom jezuki?
Jel je panzer phase two na engleskom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Pa nije bas sigurno.Drugar je igrao igru i rekao da postoji samo nemacka verzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.655
Zahvaljeno 11.185 puta na 7.154 poruka
|
![]()
Ima Phase Two i izvršni fajl za startovanje na engleskom, ali ti po defaultu pravi shortcut za nemački. Treba pogledati po folderu gde je instalirana igra, mislim da je tu negde...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |
Missing: Game Of The Year Edition | madhatterYU | Avanturističke igre | 8 | 31.10.2006 13:02 |