![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Ja sam gamer. Igram FPS i RPG uglavnom. Za mene, do skora, najbolja kombinacija za igranje je bila tastatura + mis, ali.... pre par nedelja sam dosao do jednog interesantnog linka koji mi je otkrio blagodeti igranja bez zica i u punoj slobodi pokreta !!!
OTKRIO SAM WII REMOTE - kontroler koji Nitendo koristi na svojoj poslednjoj konzoli WII. Posto se Wii Remote sa konzolom povezuje putem BlueTooth-a to znaci da moze da se poveze i sa PC-em. Da ne bih davio vise evo lina pa pogledajte: Mnooogo vise informacija o ovome: Voleo bih da cujem i vasa misljenja. P.S. Vec su ljudi poceli ozbiljnije da se bave ovim kontrolero tako da bi u skorije vreme trebali da se pojave i ozbiljni (komercijalni) drajveri za Wii Remote. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku aant na korisnoj poruci: | ||
A M G (29.4.2008) |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Meni je problem onaj IR risiver... Mislim gde to nabaviti.. Ajd kontroler jos i moze da se kupi ali taj risiver valjda ide samo uz konzolu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 13.5.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Pazi kad IR mozes da napravis sam za cas - meni je drugar useo 4 IR diode u BG-u (sve cetri kostaju ispod 100 din.) Jedna takva dioda radi na 3V.
4 x 3v = 12 - znaci da zalatujes dve (da bi snop IR svetla bio jaci) sa jedne strane i dve sa druge strane neke cevke (ja sam napravio kvadrat od kartona Plazma keksa ![]() A moses da porucis od Beosoft-a (ako nisi iz BG-a - salju brzom postom) SPEEDLink-ov IR senzor (na baterije) kosta 1500 din. Pogledaj one linkove i prijavi se na onaj forum - postavicu tamo i skripte za GlovePIE tako da kontrolises misa bez IR-a, samo pomocu MOTION senzora. Ma super je - ja sam odusevljen, zezam se s'tim vec par nedelja i stalno otkrivam nesto novo... Pitajte sve sto vas interesuje - imam brdo informacija... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|