![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Konfiguracija je sledeca: Athlon 64, MB Asus A8N-E, GeForce 6600GT, 1 GB RAM, HD WD 160 GB, kuciste Cooler Master Centurion 5 sa pripadajucim napajanjem. Od nedavno mi se desava da se kompjuter posle izvesnog perioda rada (od 30 minuta do par sati) sam restartuje. Restartovanju prethodi zamucivanje slike na ekranu. Da li je do napajanja (mada je prilicno kvalitetno) ili je u pitanju softverski problem? Ili nesto skroz trece?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 209 puta na 178 poruka
|
![]()
Prvo proveri da li ti se grafička pregreva(što je najverovatnije), ako ne, probaj da ponovo instaliraš drajvere, moguće je i da oni brljave!
Pretpostavljam da se komp restartuje prilikom igranja igara, a da u Winu i osnovnim aplikacijama radi ok?! Možda je grafika jednostavno počela "da ispušta dušu"! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
6600GT se prilicno greje, proveri njen hladnjak da nije pun prasine, eventulno da se nije ukocio ventilator na hladnjaku, proveri da nije ispao molex konektor koji ide do graficke, ako nije proveri dali ima dobar kontakt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 14.1.2007.
Zahvalnice: 60
Zahvaljeno 209 puta na 178 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Proveri i temperaturu procesora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Graficka je ASUS GF EN6600GT, PCI-E verzija. Koliko sam uspeo da vidim, nema nikakav dodatni konektor. Temperatura procesora je ok, sumnjam da je to. Ocistio sam graficku od prasine, stavio nove drajvere pa ce da vidimo. U svakom slucaju hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Restartovanje | jimmy_zv | Kvarovi | 3 | 8.2.2008 0:34 |
Restartovanje pri klokovanju procesora | munited | Overklok | 10 | 23.7.2007 0:40 |
Restartovanje racunara? | Milolos | Kvarovi | 17 | 18.8.2006 13:26 |
Restartovanje pri diskonektovanju???! | tarantula | Internet tehnologije | 6 | 29.6.2006 23:53 |
restartovanje tokom igre | Nikola Medjedovic | Kvarovi | 5 | 18.6.2006 13:59 |