![]() |
![]() |
|
Slobodni softver Teme o softveru otvorenog koda (programi i operativni sistemi), projektima, zajednici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Ne mogu da instaliram Mandrivu na raid.
Kad butujem Mandrivu sa dvd-a i kad izaberem install tu se zakuca kao da ne može da kopira fajlove na hard... skala stoji ali se ne puni.. Hardware: MSI N-Force 3, integrisan sata raid kontroler (Nvraid) i dva maxtora (sata) u strippu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
Kada startujes instalaciju, pritisni F1, ili koji vec funkcijski taster treba da bi usao u napredni rezim, a zatim odaberi opciju noacpi... to bi trebalo da resi problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
aa... vidiš ja sam našao na netu da treba da isključim u biosu ali nije upalilo ...probaću .. HVALA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
pokrenuo sam instalaciju i došao sam do dela kad treba da pravim particije...
Tu sam napravio ...da kažem po defaultu... jednu za root, usr, home, temp i swap... i kad to završim Mandriva traži da se komp restartuje...(ako sam dobro razumeo i ako se dobro sećam da bi se te "particije upisale na disk"). Nakon restarta instalacija kreće iz početka i opet dolazim do mesta gde treba da napravim particije stim što umesto roota imam neku particiju gde mi je kao mauntovan neki win... i tkao u krug ... ja napravim root particiju resetujem komp i on mi opet napravi neku ...ne znam ni ja kakvu particiju Ima li neko ideju kako da instaliram Mandrivu na ovaj raid? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Jbg... nailazio sam na komentare tipa - nVidijini inzenjeri bi trebalo da nauce kako se dobro rade raid kontroleri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Igre koje ce oznaciti 2006! | F@n@T!c_KV® | O igrama uopšte | 91 | 10.11.2006 14:07 |
NBA live 2006 | bejo | Tekstovi u SK | 23 | 9.5.2006 9:15 |
Mandriva 10.2 help | Flavio | Slobodni softver | 7 | 1.3.2006 9:24 |
SRECNA NOVA 2006. - cestitke | Bansek | Grafički softver i radovi | 8 | 5.1.2006 0:31 |