![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako sam dobro shvatio, treba da postavite slike svojih konzola, a ne onih koje nađete na netu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
A gde si to razumeo? Tema se zove "slike konozla", i u prvom postu pishe "evo moje". Poshto chisto sumnjam da je neko zaista modovao svoju konzolu (ipak je to skupo parche hardvera, i najverovatnije josh u garanciji) i sve konzole "liche" jedna na drugu, ova tema i nema nekog smisla i komotno moze u otpatke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ocelot na korisnoj poruci: | ||
zdravkelja (5.7.2008) |
![]() |
#7 |
Član
Član od: 27.9.2007.
Zahvalnice: 52
Zahvaljeno 46 puta na 42 poruka
|
![]()
Evo i dela moje kolekcije konzola na youtube
![]() prvi deo http://www.youtube.com/watch?v=l2tjArMgP94 drugi deo http://www.youtube.com/watch?v=mOexjiu20I0 treci deo http://www.youtube.com/watch?v=wH7jf6c4eKs A na ovaj nachin mogu da pomognem onima koji ne znaju shta i kako sa onim shto imaju ako ja znam,naravno. Poslednja ispravka: wolfologin (23.8.2008 u 15:29) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
Kako stizes da igras, na svim tim konzolama. Na kojoj najvise igras?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 11.11.2007.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Svaka cast za kolekciju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 10.7.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
wolfologin koliko ti je to dijagonala tv. Bas deluje veliko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
![]()
Cekaj, koliko vidim imas Nintendo DS, PSP, Gameboy, Sony PS, 2 Sony PS 2, 2 X box-a, X box 360, Nintendo Wii i Sony PS 3???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Mali ima Xbox,Gameboy Color,Psp,Commodore i Star Wars po sistemu ukljuchish dzojstik i igrash i josh PC P2. Lepsha polovina samo Lap Top i Psp. Mozda sam neshto zaboravio... Tv mi je 104 ili 107 cm valjda,neznam postovao sam ovde negde taj podatak jer me je neko pitao a ja sam tada imao papire od njega u rukama. Ma nema shta da je chudno ja samo to imam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
Član od: 31.7.2007.
Zahvalnice: 2.956
Zahvaljeno 2.021 puta na 1.042 poruka
|
![]()
Ne razumem sta ce ti sve te konzole...?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da se hvali na forumu sveta kompova.
![]() Nista licno wolfologin...samo se salim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]()
Wolfologin, ti si moj idol
![]() Samo gad izracunam koliko si para spiskao na sve to glava me zaboli...Al' jbg ima se moze se... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
I jos si uspeo i sina da napravis. Eto... stvarno ti se divim
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Yonai (22.1.2015), zdravkelja (23.8.2008) |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
Nije mi namera da se hvalim,na kraju krajeva nisam proshao pored nekog fice od nekog od vas nekim besnim Ferarijem i ostavio vas u blatu vec..
Kazem vam shta imam jer se na ovoj strani pokazuje shta ko ima a i ja uvideo da je to dobar nachin da vam pokazem sa chim baratam i da zaradim vashe poverenje i obuchim nekog od vas ko nema pojma da je pre PS3 postojao Dreamcast da pre Virtualnih ljubimaca na PS3 ( gde josh ne postoje ) to bilo vec uradjeno pre podosta godina na nekim manje poznatim sistemima i da je to opet probio kod publike NDS i WII. Da je Xbox 360 dashbord ustvari maznut od Xbox scene koja je takav uradila za originalni Xbox. Znachi hocu da pomognem ljubaznim chlanovima ovog foruma kao i onim zeljnim da neshto nauche a ne da se frljaju Bitovima,Fpsovima i josh kojekakvim glupostima koje za gameplay nisu bitne a josh manje bitne pochetnicima koji tek treba da dodju do prve mashine za zabavu i da bez obzira koju izaberu,dobiju na poklon ili shta na njoj mogu dobro da se zabave i da iz nje izvuku maksimum. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku wolfologin na korisnoj poruci: | ||
renegade_of_funk (24.8.2008) |
![]() |
#19 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ne idemo dalje u off.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Deo inventara foruma
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 1.929
Zahvaljeno 1.916 puta na 819 poruka
|
![]()
Evo konacno moje:
Dobio sam je '96 ili '97 godine od rodjaka iz Francuske i skromnu kolekciju od nekoliko igara. Posle sam ih gomilu kupio, izmenjao se... Intenzivno sam je koristio dok mi nije stigao komp. Ali i dan-danas je ponekad ukljucim i igram moje omiljene igre uz koje sam odrastao. Najbolja konzola na svetu ![]() ![]() ![]() Da, drugi dzojstik je veoma interesantan. Ko god je dosao, svako se cudio. Mislim da to nije moglo u Srbiji da se nadje. Ima cak i ove klizace. Kada se npr. crveni klizac pomeri do pola ili do kraja, vrsi funkciju neprestanog pritiskanja ili drzanja crvenog dugmeta. Taj dzojstik sam koristio za tabacine i trkacke igre. Bilo je jako korisno kada pomerim taj klizac pa ne moram da drzim prst na dugmetu za gas. ![]() ![]() Moja kolekcija igara. I adapter koji se koristio za neke zahtevnije igre, kao ovaj ketridz Donkey Kong 3, koji izgleda drugacije. Pored toga je sveska u koju sam upisivao sve passworde za prolazak na nove nivoe, zagonetke iz igara itd. ![]() ![]() I moja omiljena igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Slike sa mobilnih telefona | Magneto | Aparati i oprema | 118 | 3.7.2008 1:11 |
Konzola Atari!? | Guterill | Konzole | 19 | 17.4.2008 5:57 |
24 slike za srce igrice :) | m4PoWeR | 2D radovi | 2 | 24.2.2008 14:46 |
novi aparat, nove slike, nova tema (Samsung S850) | jonathan | Fotografija | 28 | 14.11.2007 17:55 |
Da li slike izgledaju bas onako kako ih vidimo? | jonathan | Fotografija | 5 | 10.11.2007 16:37 |