![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 30.12.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 473 puta na 241 poruka
|
![]()
Naime, dugme na power dugme na telefonu mi nije radilo, a telefon sam palio tako što sam ubacio bateriju i tada se sam upali...
I sad pokušavam da ga upalim neće ni tako, a neće ni na power dugme od gore... Imam telefon K610i... Molim za pomoć! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ti nisi nesto "sprzio" sa stalnim vadjenjem baterije? A kako ti ne radi dugme za paljenje , jel kao nema kontakt ili kao ne fergla ni malo ???
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Jednostavno ne radi dugme, ne znam razloge, ali sada uopšte neće da se upali!!!
Šta da radim??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A da mozda probas da upalis pomocu nekog spicastog predmeta. Zabodi tamo gde ti je power dugme i pritisni.Moz' da pomogne,meni jeste
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Renche (14.7.2008) |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Zaboravio sam napomenuti, da je hteo da se ugasi na dugme, ali neće da se upali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda je neki trip do software-a? Ako hoce da se izgasi onda radi power dugme. Jel si probao da ga prikacis na komp preko usb-a? (ako imas usb)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
I da, još sam zaboravio napomenuti da mi je upao u kadu pre jedno 20 dana... Ali posle toga je lepo radio, i sada odjedno crče!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 1.522 puta na 1.055 poruka
|
![]()
Samo si zaboravio da pomeneš da je upao u kadu, ništa više.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bryan Fury na korisnoj poruci: | ||
Pjanovic (18.7.2008) |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sta si jos zaboravio da napomenes... ? Da je ispao iz aviona
![]() Salim se. Probaj ako mozes da ga otvoris i vidis da li je nesto unutra "cudno".? Pazi , za ovakve probleme se ide kod servisera telefona, ispao ti je u vodu. 80% telefona za koje znam da su ispadali u vodu ortacima/ortakinjama zavrsilo je na otpadu. Nosili kod servisera al se ne isplati popravljati. Najbolji lek za padanje u vodu je da ostavis 2-3 dana da se sve lepo osusi pa tek onda pokusas da ga upalis. Edit : pretece me Bryan za koji min. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Starosedelac
|
![]()
I da, zaboravio sam da ga je pregazio pre toga tenk!!!
![]() Al sam ja nesretni kreten ![]() Upalio sam ga posle 3 sata nakon što se okupao ![]() P.S. Juče mi je bio Petak 13. Izgubim pare, crkne mi telefon, padnem sa bicikla ![]() ![]() Ubiću se ako budem morao da kupujem nov tel, jer sam taman skupio pare za kompjuter koji uzimam u Ponedeljak ![]() Nadam se da je samo crkla baterija!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj onda drugu bateriju pa vidi. Nadaj se da je do baterije... ne bih da te obeshrabrujem al su male sanse da je do baterije...
![]() PS: jesi ti jedan nesretni kreten ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
Renche (14.7.2008) |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Cim si ga lepo okupao, trebao si da odma' izvadis bateriju i SIM karticu i odneses ga u serivs da ti ga oni ociste posebnim rastvorom. Ovako je verovatno crkla neka komponenta na stampanoj ploci, sto ne verujem da ce neko hteti da ti menja...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku A M G na korisnoj poruci: | ||
Renche (14.7.2008) |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Sva sreća, ništa nije crklo, ovi u servisu su ga detaljno očistili iznutra, i sad sve radi kako treba sa starom baterijom!!!
HVALA SVIMA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
No problemo... Mada da li su rekli sta je tacno bilo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Nisu mi rekli, a nisam ih ni pitao... TO samo oni znaju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Idi al si brz...
![]() Cave.. osecam da ni oni ne znaju nego zamenili plocu . ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.404
Zahvaljeno 1.946 puta na 1.424 poruka
|
![]()
ma, malo benzina preko telefona i pali se sigurno
![]() a to bi uzgred osušilo i vodu u aparatu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Kod skvasenih telefona problem je sto i kada voda ispari ostaje oksid, koji pravi kratke spojeve na ploci. Zato je potrebno odmah izvaditi bateriju, osusiti telfon i oda ga odnijeti u servis da se dobro ispere. Naravno ako znate mozete ga i sami isprati. Za to se koristi 96% alkohol. Ti telefoni se prvo precetkaju cetkom, a onda se ispiraju u ultra zvucnoj kadici. Sve zavisi koji je dio telefona najvise skvasen, gdje je sve ostalo oksida, od toga zavisi ishod, dal ce proraditi ili nece.
Najbitnoje je posle "kupanja" ne paliti telefon. Druga bitna stvar, sada ljudi idu na more, kvase se telefoni slanom vodom. U tome slucaju je najbolje isprati telefon slatkom vodom i to odmah po kvasenju slanom. Takodje ako je u tome trenutku u mogucnosti isprati ga mlakom vodom sa malo tecnosti za sudje. Morska voda tesko isprava, ostaju naslage soli koja odlicno provodi. Drugo so nagriza i unistava plocu. Tako da je potrebno sti prije isprati je. Takodje ako telefon i upali cesto se desava da nema mreze, da nema svjetla ni na displeju ni na tastaturi.... jer se oksid zavuse ispod malih kola, takozvanih drajvera koji kontrolisu rad dispjela, tastatura.... Tada je potrebno "produvati" ili cak zamjeniti ta kola. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
|
![]()
Da ne bih otvarao novu temu postavicu pitanje ovde. Imam w200i, star nekih 10 meseci. Malo pre mi je zabagovao kad sam pokusao da izadjem iz neke igrice pa sam ga ugasio, a sada kada hocu da ga upalim dodje do znaka SE-a i stoji na tome, ne reaguje ni na sta, pa moram da vadim bateriju. Danas sam instalirao nekih dvadesetak igara na njemu, pa da nije mozda do toga?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Član
Član od: 30.9.2007.
Zahvalnice: 106
Zahvaljeno 80 puta na 40 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku DavidovicN.S na korisnoj poruci: | ||
Srlandand (23.7.2008) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Reklamacije u garantnom roku - Iskustva | VitaminC | Aparati i oprema | 24 | 20.6.2008 1:37 |
Ne mogu da pustim .mov fajl | A M G | Video/TV softver | 7 | 9.9.2007 0:44 |
preporuka za telefon do 200 e | Iwan88 | Aparati i oprema | 9 | 12.2.2006 22:55 |