![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 14.3.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Izvinjavam se ako je već pisano o ovome, ali me interesuje budući da je korisnik laptopa za isti pazario AL FX6021, a znam da je grehota
slušati ih na integruši, to postoji li mogućnost da se zvučna karta ubaci u laptop? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mozda ti ovo razresi probleme. Ma 100% ce ti resiti probleme.
http://www.itsvet.com/proizvod/creat...oundcard/39/43 Ili ako se ima para, a uz to se i trazi i kvalitet onda ovo: http://www.itsvet.com/proizvod/creat...soundcard/39/1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
To se meri sa naucnom fantastikom. To mozda jedino Kuzmi podje za rukom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sto, pa ima usb zvucnih kartica.
![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (2.8.2008 u 15:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ne moras svaku recenicu bukvalno da shvatas.
![]() Pomozimo coveku a ne da se smejemo njegovim odvalama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ovo s Creative Audigy 2 NX je sjajna ideja, s tim naravno da 130 jura nije baš sitnica. Zapravo, moje pitanje je bilo - ima li mesta u laptopu za internu zvučnu
kartu? Ako nema onda 2 NX. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
g. Dzonihsv, jesam li ja nešto odvalio? Ako jesam oprosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jesi, ali nema veze. Desava se.
![]() Ako imas kesa pogledaj tu, mada imas i onu jeftiniju. Kako god hoces, koliko para toliko i muzike. Ali bukvalno ![]() I ne mora to g.Dzonihsv. Mladji sam od tebe mnogo i trebalo bi ja tebi da persiram. ![]() @paulvandyk68 Sta ima veze, jeste odvalio. Mozda i moze uz neko super poznavanje elektronike i pristup alatima koji ce biti potrebni da se nekako skarabudzi na laptop al to je kao sto rece za Kuzmu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
U svakom slucaju ce mu pomoci, tome ovaj forum i sluzi. U svakom slucaju neka razmisli o alternativi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa naravno. Kako ti kazes
![]() Salim se. Nesto sam pospan(nisam spavao 2 dana) pa lupam gluposti ![]() Vozio sam bajs 70km pa sam i umoran,takodje. I evo ovde izbacujem zadnji dah na tastaturu. Mozda si ti pricao poslednji sa mnom, ko zna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zvučna kartica za gitaru? | Cyber_Zitomir | ŠDK - Zvuk na računaru | 44 | 12.12.2018 14:39 |
Zvučna kartica i zvučnici | Gosa | ŠDK - Zvuk na računaru | 11 | 19.8.2014 6:38 |
Grafička kartica za laptop | Guardian | Prenosni računari | 7 | 5.4.2008 20:37 |
Laptop i graficka kartica | m4PoWeR | Prenosni računari | 13 | 29.1.2008 1:54 |
TV kartica za laptop | Marti Misterija | Ostale komponente | 0 | 1.12.2007 16:08 |