![]() |
![]() |
|
Simulacije vožnje Auto-moto + simulacije letenja... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Jel ima neko da se zanima sa ovim čudom..skinuh novi patch. gomila ispravki( s-300 napokon radi,radar na ruskim avionima je poboljšan,F-15 nema probleme u TWS modu...gomila stvari) , pa reko ako neko leti ili ima neki clan,excadrila...etc... da se prijavimo..( pazi da se razumemo nisam idiot koji je uhvatio džojstik prvi put u ruke...treba mi neki ozbiljan tim! imam i TS i broadband...)a bašme svrbe prsti ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 5.11.2005.
Zahvalnice: 63
Zahvaljeno 12 puta na 10 poruka
|
![]()
Imam dvojicu drugara koji me nagovaraju da pocnem sa njima da igram lock-on a meni se nesto ne igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Pa ajde pliz.....nisam još od Patriotske Eskadrile "začadio " nikoga svojom 29 kom...H EH EHEHEH!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Kada pokrenem ovu igricu, automacki me izbaci na Desktop!!Sta da radim, pomagaj te!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
patchuj je za početak jer bez up dejta je inače jako mušičasta...a da i novi drajveri za SVE živo neće odmoći..(dake ploča,zvučna,grafička i džojstik)..
Mada je meni radila iz prve ko sat...malko usporeno dok je nisam umilostivio novim pečom i drajverima i imala je problema(naročito sa radarom i s-300 sistemom koji nije moga da ispali ni jednu raketu) ali je radila.... BTW ako preletiš iznad Sevastopolja i nesecka onda nači da imaš mašinu za 22 vek....Alal vera...jer ja sam je probao na DUAL P4 mašini(3gb rama) sa SLI nvidijama i opet secka...pa ti vidi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ma igrica je njesra! Mnogo zeznuta bre... Probajte Rebel Raiders... Ja sam se našao u njoj...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
@ REDISLAW....praviću se da ništa nisam čuo jer to što si napisao je jeres bre!
![]() ![]() Ne ozbiljno..ko voli da leti i da malko baca bombe i puca( a ne da ga upucaju) igra je zaista MUST-HAVE....e sad da je složena i komplikovana malko,jeste ali opet nije ni prineti Allied Force-u kad se sve stavi na maximum.... Jedini problem su kampanje ali zato imaš editor i multiplayer pa udri..a da btw ima i jako finih skinova(izmedjuostalog i naša 29-ka sa oznakama Viteza...) pa kad "zamoliš" 2 f-15 da slete u šumu ...ih...nikad bolji osećaj.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Ja ti kažem, uzmi ovu igru i videćeš! Igrao sam Lock on, pa posle ovu drugu. Uostalom, ukusi su različiti, neznam...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Tc tc tc ..Redislawe...bre pa ovo je futuristička pucačina zapakovana da izgleda kao simulacija
![]() ![]() Slažem se...sve je u stvari pitanje ukusa...eto ti voliš laku razbibrigu ja ne..ali ako se tebi sviđa..uzdravlje..opleti pa nek samo puca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 3.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
poseti stranice http://www.4c-squad.co.yu i sve sto se tice lockon-a bice ti jasno zadnja verzija lockona je 1.12a kosta 15$
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 111 puta na 103 poruka
|
![]() Citat:
Cisto da se razumemo, ACE COMBAT je arkadna pucacina u AVIO fazonu i nista drugo a takva je i Rebel Raiders (znam jer sam igrao obe i RR me smorio posle pete misije), a LOCK-ON...eee to je vec nesto sasvim drugo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
|
![]()
HE HE HE....lepo ja rekoh stvar ukusa ,džaba se raspravljate
A što se tiče pilotirenja...pa ložio sam se kao klinac ...ali sad je malko dockan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() ![]() Doduse slazem se sa tobom na kraju, ima nas koji to eto "cepamo iz zabave", ima i NAS koji stvarno volimo da letimo i da pritom to bude sto realnije kao da upravljamo pravim avionom jer je u vecini simulatora to poenta...REALNOST. P.S. Ne moram da postanem pravi pilot da bi voleo letenje i ostalo u vezi letenja. Poslednja ispravka: Loodi (7.5.2006 u 19:24) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Dobro, i ja sam malo preterao... Sorry...
Negooooo... Znaš šta? I ja sam se kao mali opasno ložio na avione... Ne, ozbiljno... Pa, dobro i sad, ali što reče ovaj naučnik odozgo - dockan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
|
![]()
Ma u redu je...ko priznaje pola mu se prasta
![]() ...kao mali...a ako jos jesi za ove ozbiljnije simulacije poseti moj topic ne mozes da ga promasis, a mislim da si ga mozda vec i video...pa vidi dal ce da ti se svidi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
HE HE HE...Što bre naučnik...pa ja sam se navukao još poodavno ..a kda sam prvi put spustio 747 na surčin (u jednom komadu)mislim da sam se drao do neba...
![]() ![]() U suštini meni je nebitno da li je civilna ili vojna simulacija i jedno i drugo je ok...čak može da bude i mnooogo pasivnija uloga kontrole leta(jel neko rekao kennedy aproach ![]() ![]() Jope kažem stvar ukusa...ko šta voli nek izvoli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() I pozicija ATC-a (kontrolora) ume da bude i te kako zanimljiva ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]()
Video sam da je izašao "Lock-on Gold"!Da li je neko igrao,vredi li šta?
Poslednja ispravka: Doncha (27.5.2006 u 20:38) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
To GOLD u imenu ne znaci nista posebno, i dalje je to isti LOCK-ON samo malo bolje ispeglan i mozda necim dopunjen...i da izmami jos koju paru...u sustini ista igra, nista revolucionarno novo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Lock On - Lan | nikolafox | Online susreti | 6 | 19.10.2008 18:00 |
Combat Mission:Shock Force | propuh | Online susreti | 0 | 13.6.2008 15:07 |
instant lock v2.5 | semi13 | Aplikativni softver | 0 | 2.5.2008 20:50 |
Universe: revealing our modern mythology | alx.iznogood | Zanimljive Web lokacije | 2 | 10.4.2008 15:16 |
Iphone lock za uiq3 | Borowatz | Programi za mobilne telefone | 0 | 17.11.2007 0:57 |