![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.7.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam kompjuter sa sledecim elementima: maticna ploca Biostar TF570 SLI A2+, procesor AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2, grafiku MSI R3650, 2 Gb RAM i instalisam Windows XP Professional sa SP3. Kada pokusam da defragmentiram disk javi se poruka: "Disk Defragmenter could not start". Ako pokusam da cekiram disk javi se poruka: "Windows was unable the disk check." Molim pomoc kako da to otklonim. Andrija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno ti je Page File izgasen, upali ga.
Palis ga ovako : Desni klik na MyComp > Advanced > Performance Settings > Advanced > Change > System Menaged Size na zeljenu particiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Probaj da defragmentuješ sa nekim drugim programom. Meni je takodje PF često isključen na mi defragmentira hdd.
A što se tiče poruke "Windows was unable the disk check" mislim da je to čak i normalno, stim što bi se diks check trebao paliti kada sledeći put pokreneš računar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ako hoces vec da defregmentujes sa drugim programom preporucujem Diskeeper ili Defraggler (ovaj prvi se "placa"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Instalisao sam program Defraggler, ali ni sa njim nisam uspeo da defragmentiram disk. Kada sam pokusao pored diska se pojavio napis: "Building File List Failed" i upozorenje: "Processing abortet due to: The maximum number of secrets that may be stored in a single system has been exceeded". Sta ta obavestenja glase i kako da problem otklonim? Disk se ne cekira ni posle restarta. Andrija
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li si upalio page file? Kao sto malocas napisah.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Uradio sam sve ali nista nije pomoglo. I dalje defragmenter i program za cekiranje diska ne rade.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ne znam sta bi moglo jos... Ako ne moze nista a bas hoces da ga defragmentiras onda lepo backupuj podatke sa te particije i uradi jedan format. To bi trebalo da otkloni sve probleme.
Edit: Probaj ovo upustvo, mozda proradi : http://www.andreasroom.com/blog/arch...18/defrag.aspx Ako ni ovo ne pomogne, uradi defragmentaciju iz safe moda. A ako ni to ne pomogne onda format. Ako hoces, ako neces ne moras. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 18.5.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 425 puta na 385 poruka
|
![]()
Andrija probaj ovako, start-run, kucaj cmd ,pa kucaj chkdsk c:/r ,pa yes,restartovace se i pusti ga da ispravi greske
Posle odradi za D |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da kopiram neke fajlove (uglavnom .dll) sa DVD-a na HDD!!? | polarnimeda | Kvarovi | 5 | 9.8.2006 23:42 |
Hard disk is down!.... | Peruzzi | Kvarovi | 8 | 21.7.2006 0:13 |
MP3 plejer ili USB disk? | gileip | ŠDK - Foto i audio/video | 7 | 9.4.2006 1:53 |
Na desktopu ostala glupa ikonica koju ne mogu da obrisem | Duka kralj | Aplikativni softver | 12 | 23.3.2006 20:19 |
HDD problem - ne mogu da pristupim podacima | mika_gz | Nosači podataka | 8 | 3.3.2006 20:37 |