![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ljudi, muče me dva problema, stvar je softversko-hardverske prirode pa ako ovo nije mjesto za ovu temu to će riješiti moderatori, elem ovo su moji problemi: Prilikom sistemskog restarta, kada se instalira neki program igrica i slično pa kad ga restartujem, windows mi nekad softverski ne prepoznaje tastaturu, znači odem u control panel, keyboard a tamo nema nijedne. To mi se isto dešava i sa TP-LINK karticom za net
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Probaj prvo sa reinstalacijom drajvera za ploču (možda je nešto zeznuto pa ti računar ne vidi tastaturu) a zatim i sa instalacijom drajvera za tastaturu (ako je u pitanju jedna od onih fensi tastatura koje dolaze sa zasebnim drajverima).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shrafko na korisnoj poruci: | ||
Djordje Turjacanin (6.9.2008) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 21.5.2008.
Zahvalnice: 1.072
Zahvaljeno 1.096 puta na 715 poruka
|
![]()
Windows ti je ocigledno na izmaku.Toplo preporucena reinstalacija!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
[sarcasm]Генијална препорука![/sarcasm] Да ли си прочитао шта је шрафко предложио? Мени не би пала на памет реинсталација вин-а због таквог проблема. Уосталом, чему служе овакве теме, ако је сваки други одговор реинсталација (постојала би једна тема, унапред закључана: "Квар!--> Реинсталирајте систем!")?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ploča je bila u pitanju, moderatori ovo može u smeće
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Ako je tastatura PS/2, probaj da kupiš adapter uz pomoć koga ćeš je povezati na USB. To ako ploča nije u garanciji, ako jeste, reklamiraj je.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
windows ne prepoznaje USB Flash memoriju | izivkov | Kvarovi | 4 | 31.8.2011 13:46 |
Windows mi ne prepoznaje novi hard disk | Win32 | Kvarovi | 14 | 25.8.2009 22:28 |
Windows XP servisi (objašnjenja) | veverica | Operativni sistemi | 40 | 4.11.2008 21:58 |
Tutorial: instalacija Windows viste iz XP-a | DonCorleone91 | Operativni sistemi | 1 | 10.8.2008 9:12 |
Windows services se ne pokreću | 4th Dimension | Operativni sistemi | 4 | 15.3.2008 14:07 |