![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pokusao sam da probam da stavim msn na mobilni, nasao sam dva tri pograma - eBuddy, mig33 - skinuo verzije za moj mobilni - nokia 6280 - instalirao ih ali kad ocu da pokrenem mob mi izbaci : subsrcibe to the packet data first! Aktiviran mi je gprs. Da li neko zna sta bi mogao da uradim da proradi? napominjem da mi program ne izbaci nikakvu gresku, vec nece da se konektuje zbog toga. thnx in advance
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da nije mozda java u pitanju. Ja sam imao jedan problem sa gmail posta aplikacijom, sve sam lepo istalirao i kada sam hteo da konektujem izbacivalo mi je neku poruku. Doduse ja sam instalirao na sonyeriksson k610i. Onda sam malo ceprkao po mobilnom dok u opcijama postavke interneta nisam nasao postavke za javu, usao sam u tu opciju i selektovao sam aktivni GPRS nalog. I onda mi je lepo mogao slati podatke preko Jave na internet (WAP-GPRS). Znaci proveri Javu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
ne bih znao...bash sam sad presao podesavanja i ne mogu da nadjem nigde za javu ili ne znam da nadjem :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
To bi trebalo da je u delu za internet security ili tako nesto...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
u internet security imam samo cookies da dozvolim ili ne :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Dozvoli ali to nije to... A inace, internet ti radi normalno na fonu ali samo nece u JAVA aplikacijama ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
imas i msn messenger tj zove se windows live messenger za mobilni 100% .. malo prodzaraj google i naci ces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
Član od: 12.12.2005.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 22 puta na 10 poruka
|
![]() Citat:
srpski: 01. Glavni Meni 02. Podešavanja 03. Konfiguracija 04. Podešavanja lične konfiguracije (Podeš. lične konfiguracije) 05. Dodaj novi (ili Opcije pa Dodaj novi) 06. Izabrati Pristupna Tačka iz padajućeg menija (samo na 3220 se bira Servisi) 07. Ime računa: telenor 08. Podešavanja pristupne tačke (Podeš. pristupne tačke) 09. Podešavanje nosača 10. Samo ukucati korisničko ime: telenor i lozinka: gprs, SVE OSTALE OPCIJE OSTAVITI PO DEFAULT-u 11. Pritisnuti 3 puta Nazad 12. Pozicionirati kursor preko telenor, izabrati Opcije, pa Aktiviraj. engleski: 01. Menu 02. Settings 03. Configuration 04. Personal Configuration Settings 05. Add New (ili Options pa Add New) 06. Izabrati Access Point iz padajućeg menija (samo na 3220 se bira Services) 07. Account name: telenor 08. Access Point Settings 09. Bearer Settings 10. Samo ukucati username: telenor i password: gprs, SVE OSTALE OPCIJE OSTAVITI PO DEFAULT-u 11. Pritisnuti 3 puta Back 12. Pozicionirati kursor preko telenor, izabrati Options, pa Activate. Ako ti i dalje ne bude radilo, javi, poz! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
sad sam probao...i dalje izbacuje taj djavo, btw imam 064 pa sam namestio s parametrima za to (mozda sam pogresio negde). pomagajte ljudi, u pitanju je ljubav, devojka ce da me odere ako se ne budem javljao dok studiram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj nesto od ovoga, nadam se da sam ti pomogao:
Nokia 6280 podešavanja Telenor / mt:s GPRS / WAP Odaberite opciju Settings Zatim odaberite Configuration settings Pa Personal configuration settings Ako je opcija prazna idete na Add new (nalazi se iznad centralnog tastera) a ako vec postoji neko podešavanje idete na Options pa zatim na Add new gde birate Services Account name upisite: telenor GPRS / MTS WAP Homepage upisite: http://wap.telenor.co.yu/ / http://wap.mts064.telekom.yu/ Use prefered access point : No Access point settings : Proxy : Enable Proxy address : 217.065.192.033 / 172.017.088.198 Proxy port: 8080 Data bearer : Packet data Bearer settings : Packet data access point : internet / gprswap Network type : ipv4 Authentication type : Normal User name : telenor / mts Password : gprs / 064 Verify password : gprs / 064 Na kraju podešavanja idete u opciju Default configuration (koja se nalazi u okviru Configuration settings ) i tu birate Personal configuration. Internet / Java (samo za mts) Odaberite opciju Settings Zatim odaberite Configuration settings Pa Personal configuration settings Ako je opcija prazna idete na Add new (nalazi se iznad centralnog tastera) a ako vec postoji neko podešavanje idete na Options pa zatim na Add new gde birate Services Account name upisite: MTS INTERNET Homepage upisite: None (ostavite prazno) Use prefered access point : No Access point settings : Proxy : Disable Proxy address : 0 (ostavite prazno) Proxy port: 0 Data bearer : Packet data Bearer settings : Packet data access point : gprsinternet Network type : ipv4 Authentication type : Normal User name : mts Password : 064 Verify password : 064 Na kraju podešavanja idete u opciju Default configuration (koja se nalazi u okviru Configuration settings ) i tu birate Personal configuration. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
dacjak...ta sam podesavanja nasao na netu, samo sto nema u telefonu opcija Sevices, tj do da dodam...probao sam s web namestio, i ono ne izbacuje taj vise djavo za packet data vec : check your internet for java aplications, tako nesto :s pa sam sad sve obrisao sto sam podesavao i opet na pocetkuuu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Novi član
|
![]()
probao sad...opet subscribe to the packet data first .... uskoro cu da postanem sklon nanosenju povreda sebi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 27.8.2008.
Zahvalnice: 428
Zahvaljeno 586 puta na 278 poruka
|
![]()
ja za msn koristim mig33 koji radi odlicno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Ok, samo polako namestićeš bwe
![]() Prvo i prvo, proveri da li ti uopšte radi net. Znači npr. bilo koja regularna internet stranica (www.google.com). Znam da si rekao da si siguran da to sve radi normalno, ali pošto si takođe naveo da si sad sve obrisao, ipak da budeš siguran ![]() Drugo, podesi prokleti ![]() 01. Menu 02. Settings 03. Configuration 04. Personal Configuration Settings 05. Add New (ili Options pa Add New) 06. Izabrati Access Point iz padajućeg menija 07. Account name: Java 08. Access Point Settings (Packet data access point: gprswap) 09. Bearer Settings 10. Samo ukucati username: mts i password: 064, SVE OSTALE OPCIJE OSTAVITI PO DEFAULT-u 11. Pritisnuti 3 puta Back 12. Pozicionirati kursor preko Java, izabrati Options, pa Activate. Javi šta se dešava. Ako ne radi i dalje kontaktiraj me na pm, poz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
|
![]()
tooooo matori....car si, ako si iz bg javi se na pm pa kad pocnu studije da te castim....ali hvala i ostalima na velikoj pomoci i zalaganju...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
|
![]()
josh nesto...po pricama i pretpostavkama mislio sam da me npr jeftinije izadje ovo nego da saljem sms npr. ali juce sam probao i otprilike me 1min kostao 1 din...zar to nije jeftinije??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Član
|
![]()
Naplaćuje se prenos podataka, ne vreme provedeno na internetu. Mislim da je nešto oko 0,04 din ili 0,05 din + PDV po kilobajtu podataka, u zavisnosti da li imaš prepaid ili postpaid broj telefona. Ovo su cene iz glave, lenj sam da pogledam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
|
![]()
da, na to sam mislio...po potrosenim podacima...ali sam zaista bio ubedjen da je jeftinije...kao rekli mi da je do 10din max da potrosis za jedan sat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Internet preko LAN-a | virgo387 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 1.10.2009 18:44 |
internet sa desktopa na laptop preko bluetooth-a | sasha vukelic | Operativni sistemi | 4 | 2.12.2007 15:57 |
tv remote controler preko mobilnog telefona | Only fools and Horses | Programi za mobilne telefone | 10 | 16.4.2007 10:08 |
irc preko mobilnog usb modema dere racun a pre nije mnogo! | soviet soldier | Programi za mobilne telefone | 3 | 4.2.2007 2:53 |
SuSE 10.0 i Dialup preko SMIN-a | Mirun | Slobodni softver | 5 | 10.12.2006 22:47 |