![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
naime ...... kompjuter je normalno radio ali mi je smetalo zujanje starog kulera koji nije bio na originalnim srafovima i bilo kako bilo ja , majstor izlomio sam peraja u pokusaju da sredim stvar..... kupio sam novi kuler i hteo da ga stavim na vec postojeci veci hladnjak, skinuo ,zamenio , i sve vratio na svoje mesto.... medjutim kada palim komp on radi neko vreme i onda se ugasi....
(na trenutak se upalio i reko mi da odem u bios, tamo nista misam diran nego samo uso izaso i restartovao) sada opet nemam nista a komp kao da radi neko vreme, lampice sijaju,mada tastatura ne zasija kada ga palim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A u pitanju je kuler na procesoru?Da li si skidao hladnjak ili samo ventilator?Da li si ga prikljucio u isti prikljucak na ploci jer pojedine ploce izbacuju gresku kada detektuju da nema kulera prikljucenog na CPU FAN konektor na ploci.Ako hladnjak nije dobro nalegao procesor ce se pregrevati i racunar gasiti.Ista stvar ako nisi stavio pastu ispod hladnjaka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Zamena ventilatora u napajanju | RaKuN_s_NeOnKoM | Ostale komponente | 10 | 18.12.2008 1:29 |
Par Ventilatora | Otherside | ŠDK - Ostale komponente | 8 | 22.12.2007 23:58 |
Zamena ventilatora na grafickoj? | JCDenton | Grafika | 8 | 14.10.2007 19:45 |
Zamena maske | banesr | Aparati i oprema | 4 | 9.11.2006 1:14 |
Ugradnja hladnjaka na memorijskim modulima | Alex | Grafika | 5 | 10.4.2006 14:29 |