![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 20.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Cao svima... Imam notebook Acer Extensa 5220.
Bavim se DJingom i koristim Traktor 3 software. Da bi pravilno povezao komp sa miksetom treba mi najmanje dva izlaza za zvuk, a ja imam samo jedan! To sam uspevao da resim na mom drugom kompu tako sto sam usao u Sound Effect Menager i LINE IN na mojoj zvucnoj promenio u LINE OUT. Problem je sto to na laptopu ne mogu da uradim!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Probaj da ubacis u plavi jack i stavis na line out (sa strane stavi da imas 4 zvucnika, da bi pristupio opcijama).
Naravno ovo se sve odnosi na podesavanja unutar Sound Effect Manager-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
A da proveris da li ta zvucna kartica na lap-topu uposte moze da ima dva izlaza?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Probao sam sve... Nema nigde opcija da promenim line in u line out!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Onda ti ne gine externa zvucna karta.
![]() ![]() Ako si znaci i ovo probao onda si ga izgasio... ![]() Znaci klikom na zvucnike (gore gde pise left/right na njima) izlazi ti opcija (ta malo sa donje leve strane) "Connected". Probaj malo da experimentises oko podesavanja. Kada bi ubacio neki jack u plavi ulaz dobio bi takodje iste opcije kao i za zeleni o kome ja sad pricam. Ali moras da stavis na 4 ili 6 kanalni zvuk jer sa 2 kanalnog nemas ono sto tebi treba. I to je ono sto mozes uraditi, ako nista onda kao sto reko extrerna je tu (ali je malo skuplja) ![]() (jedva upload-ovah sliku, zeza me konekcija za sve pare) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Jbg ne znam kako da stavim sliku ovde... novi sam!
Evo ti link da vidis kako meni izgleda control panel http://www.sendspace.com/file/objc46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ih bre. Ono tek ne kontam. Zar Acer nema Realtek zvucnu kartu?
Moraces tu sam da se snadjes posto je to sto ti trazis tesko izvodljivo, nazalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Jeste neka Realtek HD Audio...
Ma nema veze! Izgleda da cu morati da kupujem eksternu! ![]() ![]() ![]() hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Skaliranje slike sa kompa na LCD TV | mickey | Grafika | 1 | 13.7.2008 21:46 |
Nemam zvuk na TV kartici, pomoć | steva | Foto i audio/video | 10 | 16.4.2008 12:12 |
Prebacivanje igrara na K750i uz pomoć USB kabla | Željko | Aparati i oprema | 4 | 31.1.2007 11:43 |
[PHP] Pomoć oko postavljanja oglasa na stranici ili sl. | dm@ricn | Serverske aplikacije i baze podataka | 0 | 17.2.2006 23:09 |