![]() |
![]() |
|
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Opet ja skinuo sam neki film koji se završava sa avi.html,iz šest dela
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Spoji te delove recimo sa HjSplitom, makni html extenziju i uzivaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Hj ne vidi te rar.html!? Kako da spojim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Da uspelo je,ali kada počne raspakivanje do 50%,kaže neispravna šifra?! A kako je onda moglo početi uopšte?Kada sam na početku ukcao šifru
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verovatno je neki CRC error, tj. arhiva je neispravna (citaj: neupotrebljiva).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Ubuduće, pre nego što kreneš da skidaš fajl koji ti prijavljuje takvu grešku, probaj sa opcijom Keep broken files. Kada klikneš na Extract To u novootvorenom prozoru u levom donjem uglu imaš pomenutu opciju, koju trebaš štiklirati. U slučaju da je poslednja arhiva u pitanju i ko je oštećen jedan mali deo pri kraju, onda možeš dobiti ceo fajl i tako izbeći njen ponovni download. Sve zavisi od toga šta se nalazi u arhivama: ako je to film u formatima avi, mkv, mp4... onda je korisna ova opcija jer pre preuzimanja kompletnih arhiva možeš probati samo prvu i sa čekiranom ovom opcijom ekstraktovati jedan deo filma i isprobati sa nekim plejerom, kako bi mogao da vidiš kakvog je kvaliteta.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bolton na korisnoj poruci: | ||
1972 (3.12.2008) |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 13.4.2009.
Zahvalnice: 3
|
![]()
skinuo sam film dvdrip iz 6 delova i neznam da ga ekstraktujem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
|
![]()
aj malo to pojasni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]()
Stisnes print screen, paste u paint i baci na imageshack ili slicno i postavi link. Ili jos jednostavnije, prekucaj ime jednog dela ovde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
Kakav tačan naziv imaju ti fajlovi? Jesu li u obliku NazivFilma.rar.avi.html, NazivFilma.zip.avi.html, NazivFilma.001.avi.html ili nešto četvrto?
Pretpostaviću da je u pitanju oblik NazivFilma.rar.avi.html. Prvo što treba da uradiš je da ukloniš ekstenziju .avi.html na sledeći način: 1) Ako ne koristiš Total Commander, i ako ti je u Windowsu isključeno prikazivanje ekstenzije, prvo što treba da uradiš je da prikažeš ekstenziju za sve fajlove na sledeći način: a) ako koristiš Windows XP - u Windows Exploreru iz menija Tools izaberi Folder Options, zatim izaberi karticu View i pronađi opciju Hide extensions for known file types i poništi je. Sada ćeš moći da videš ekstenziju i sa svih šest fajlova ukloni ekstenziju .avi.html (neka ti ostane ekstenzija .avi) b) ako koristiš Vistu - razlikuje se samo način na koji se iz Windows Explorera pristupa prozoru Folder Options - iz menija Organize izaberi Folder and Search Options i zatim ponovi gore navedeni postupak 2) ako koristiš Total Commander selektuj svih šest fajlova i iz menija Files izaberi Multi-Rename Tool (prečica sa tastature Ctrl+M) i u polje Search for unesi .html, a u polje Replace with neka ti ostane <Clear> i pritisni taster Start! Kada si završio sa promenom ekstenzije pokreni prvi fajl sa WinRAR-om i u njemu pritisni taster Extract To, odabereš gde će da ekstraktuje film i pritisneš taster OK. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Bolton na korisnoj poruci: | ||
M A C A K (4.5.2009) |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
Ustvari,uspeo sam ali ga nece pokrenut.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako videti NTFS particiju iz Linux-a | The Finest Serbian Since '82 | Slobodni softver | 9 | 7.3.2006 1:55 |
Kako sacuvati poruke iz Yahoo-a | Staronsky | Internet tehnologije | 2 | 25.2.2006 2:29 |
Imam nečitljiv film, kako da ga popravim | Kostarum Rex Persia | Video/TV softver | 3 | 16.2.2006 22:23 |
Kako spakovati DivX film da stane na flash 512mb? | Ladowina | Video/TV softver | 6 | 30.1.2006 20:37 |