![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]()
Eh ovako imam Xp i Vistu na komp sve znaci potpuno isto najnoviji driveri. Kada prikljucim mikrofon na Xp on ga normalno vidi i mogu da ga koristim. Medjutim, kada ga prikljucim na Vistu on njega prepozna i podesavanjima zvuka se vidi kako mikrofon reaguje na zvuk ( volume skala se opmera dole gore, znaci reaguje) ali zvuka nema. Da napomenem jos nesto to je sve kada se prikljuci pozadi, a napred nikako nece ni na Xp-u, samo ih registruje da je napred prikljuceno ali nista. Maticna ploca mi je DFI Blood Iron P35*** Pa ima li neko savet?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ili te zeza integrisana zvucna kartica ili opcije u volume control pod tabom Recording (provjeri da li ti je na mikrofon tabu zakaceno Mute i otkaci mu to da bi mogao da funkcionise kako valja)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 861
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]()
Treba da u control panelu nađeš Sound, pa na speakes propertis, i makneš mute sa line in
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]()
Ma dzaba nece pa nece,onaj Spech Recognition vidi mikrofon normalno ali zvuk se necuje?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Slican sam ja problem imao na visti, problem je resen sa kamerom koja ima ugradjen mikrofon.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 21.10.2006.
Zahvalnice: 524
Zahvaljeno 59 puta na 27 poruka
|
![]()
meni ne radi mic na xp sp3....
![]() on prepozna da je ukljucheno neshto i ja stavim "mic in" i kad hocju zvuk da snimam u sound recorder ona linija se ne pomera niti se ikakav zvuk snimi...ima li neko reshenje... matichna mi je nvidia nforce 560/520 series.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ne mogu da ugasim kompjuter na Visti | Robert | Operativni sistemi | 6 | 23.5.2008 0:55 |
Nema izlaznog zvuka iz Audigy SE u Visti | Sale.M | Zvuk na računaru | 1 | 6.5.2008 13:43 |
Problem sa TV kartom...ona radi na XPu ali VISTA ;) | KoMA | Video/TV softver | 1 | 30.11.2007 3:15 |
Mobilni kao web kamera i mikrofon | Black Arrow | Programi za mobilne telefone | 4 | 9.9.2007 14:34 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |