![]() |
![]() |
|
Grafički softver i radovi Programi za pregled slika, programi za obradu vektorskih i rasterskih slika, programi za projektovanje, modelovanje i rendering, konvertori; takođe i primeri fotografija i radova |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.12.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam problem sa photoshopom cs2.Imao sam instaliran cs3 i sve je dobro islo dok odjedanput nije htelo da pise text pokusao sam dosta toga pa sam skinuo cs2 i izbrisao cs3 pa opet nije hteo text da pise a probao sam sve i svasta.Molim vas pomozite xD
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Konfiguracija,koliko ram-a,koliko je dostupno Photoshopu od ukupnog rama,da li si resetovao Photoshop settings (ocigledno nisi cim "opet" nece da radi),kakvu ti gresku izbacuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
imam 2 gb na kompu neznam kolko je dostupno photshopu nisam resetovao kako da reset ne izbacije mi nikakvu gresku kad oce da pisem nista se ne desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Udji pod Preferences pa Memory and cache i tu mozes pogledati.
Uputstvo za resetovanje podesavanja Photoshopa mozes naci OVDJE pa malo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
mmiikkii (1.12.2008) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
e hvala ti pomoglo je ovo restart ma ja sam pocetnik u photoshopu pa neznam puno xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Photoshop Benchmark 2 (za "snažnije" konfiguracije) | oluja | Overklok | 64 | 28.2.2011 15:06 |
Photoshop CS3 i IntelliPoint 6.x drajver | dbaja | Aplikativni softver | 0 | 28.3.2008 12:06 |
Pomoć! | nov08 | Video/TV softver | 0 | 17.3.2008 0:04 |
[Legend of Zelda - The Minish Cap] -> pomoć | Geomaster | Konzole | 30 | 10.9.2007 14:05 |
Besplatni Photoshop filteri (freeware) | oluja | Grafički softver i radovi | 3 | 9.2.2007 15:16 |