![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Imam strasnu zelju da napadnem jednog lika koji je vec vise od 10 dana neaktivan, a kada sam poslao 10 sondi da ga spijuniraju, video sam da ima 300000 metala, 300000 kristala i 180000 deuterija. Problem je u tome sto ne mogu da vidim koliku odbranu ima, jer pise da ima 100% odbrane od spijunaze. Pa vas pitam za savet (ovo se odnosi na iskusne igrace kao i ceo ovaj topic), da li da rizikujem i da posaljem 30 mala lovca, 15 velika i 5-10 krstarica, ili ne, jer cu jos malo dobiti bombardere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 2.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Posalji 20 sondi, a mozda lik i nema defence pa ga zato i nevidis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 664
Zahvaljeno 183 puta na 135 poruka
|
![]()
napadni ga !!!!! taj lik se samo registrovao,i vremenom se nakupilo toliko novca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
ma samo rokni lika, posalji samo transportere
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Napadni ga prvo sa jednom sondom.Ako ostane ziva znaci da nema nista.Ali najverovatnije ima preko 100 malih lasera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
[QUOTE=!ACHTUNG!]Napadni ga prvo sa jednom sondom.Ako ostane ziva znaci da nema nista.Ali najverovatnije ima preko 100 malih lasera.[/QUOTE
Ma nemoj da ga napadas sa tom sondom samo jedan dan razvij malo tehnologiju za spijunazu na veci level i onda spijaj sa jedno 10.-15 sondi a ako one pokazu da nema odbrane onda je i nema ....Tek onda pokusaj da napadnes sa sondom i onda finalni napad uzmes mu sve sto ima a koji si ti po statistikama... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.000
Zahvaljeno 401 puta na 248 poruka
|
![]()
sto nisi lepo rekao na kom levelu ti je spijunaza?
ma dovoljna je i jedna sonda, neces valjda 10 puta da dobijas istu poruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 3.7.2006.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Citam danas tekst u SK o OGame-u i vidim da vas i ovdje ima
![]() Vjerovatno se racunam u iskusnije igrace, pa cu pokusat da ti pomognem. Sansa za odbranu od spijunaze se povecava sa brojem flote ili odbrane na planeti. Znaci ukoliko ti je sa tri sonde 100% sansa odbrane vjerovatno ima neku odbranu ili flotu na planeti. Jer kako bi ti inace oborio sonde. Razmisli logicno, ukoliko ima makar i jedan solarni satelit ti ces dobit izvjestaj o borbi koji ce kazat da je bitka zavrsena nerjeseno. Ukoliko ima jedan veliki trans onda ces dobiti izvjestaj da je flota oborena u prvom krugu. Pokusaj da posaljes vise sondi ili da zamolis nekoga iz svog saveza sa razvijenijom spijunazom da ti prespijunira to i nemoj odugovlacit, sonde su potrosna roba, nemoj ih zalit, a na nove neaktivne se svi bace u startu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]()
Napadni ga momentalno,uzmi 50/50,i postani najbolji u uni.U kom si?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
nije losa taktika sa 1 sondom u napadu al sto ti je veci nivo spijunaze lakse ces i vise videti
3 sonde = 1lvl spijunaze uni7 rulez |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
Član od: 13.7.2007.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Imam jedno pitanje. Ako pise da je odbrana od spijunaze 0% znaci li to da planeta nema nikakvu odbranu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]()
Ne znači, da bi znao koliku odbranu ima planeta, moraš da dobiješ u izveštaju i deo koji se odnosi na odbranu. Mora da ti piše: flota toliko i toliko, odbrana toliko i toliko, pa zgrade, istraživanja.
Pošalji ti više sondi, pa ćeš videti šta je u odbrani. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku CrowN na korisnoj poruci: | ||
blenderas (5.4.2008) |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 11
|
![]()
Davno nisam igrao ogame ali posto sam uvek u top100 znam sta pricam valjda
![]() Odbrana ne obara sonde, makar meni nikad nije vec samo flota sto znaci da covek ima flotu u orbiti ali to moze biti i obican satelit posto mozda ima jacu tehnologiju od tebe. Stvar je vrlo prosta ili posalji vise sondi (uvek mnozi sa 3 jer nema smisla slati 20 jer je isto kao 18) ili zamoli prijatelja iz saveza koji ima jace tehnologije od tebe da posalje pa nek ti kaze sta ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 4
|
![]()
ok poceo sam da igram i tek sto sam se reistrovao...ali 'ajde da neko u par reci opise koji je postupak razvijanja?
ja sam za ogame jos uvek newb ![]() inace player sam kao nflmarko i u 14-tom sam univerzumu (ako je to bitno)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Član
Član od: 26.12.2007.
Zahvalnice: 354
Zahvaljeno 247 puta na 122 poruka
|
![]() Citat:
ako su šanse 100 % odbrane od špijunaže -to znači da taj ima jaču špijunažu od napadača tj na većem nivou razvoja. u postavkama ima podešavanje koliko sondi da ti automatski pošalje kad tražiš špijunažu za određenu planetu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 82 puta na 67 poruka
|
![]()
Da, ali da bi ti u izveštaju dobio tako nešto, na špijuniranoj planeti mora da ima flote jer samo u tom slučaju je procenat uspešnosti odbrane od špijunaže veći od nule. Recimo pošalješ veliki broj sondi na planetu, ne vidiš ništa sem resursa, ali ako piše 0% odbrana od špijunaže, onda sigurno nema puno flote.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Član
Član od: 26.12.2007.
Zahvalnice: 354
Zahvaljeno 247 puta na 122 poruka
|
![]() Citat:
napad sa lovcima ili m.transima bi mu rekao gde je i šta je. il` je do sada već neko pukao lika i ofarmao ga ![]() ![]() ako neko želi, mogu da mu predam moj acc u uni 15 nije raiderski, nekih 15 k bodova 90% u zgradama i istraživanjima... javite se na privatnu ![]() Poslednja ispravka: yoshida (13.4.2008 u 13:34) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
OGame! Pridružite nam se! | suzie | Mrežne igre | 603 | 18.3.2017 20:16 |
OGame | Oblivion | Zanimljive Web lokacije | 4 | 28.12.2005 20:59 |
Ogame ( Strateska Simulacija ) | Do@ OldSchool | Male igre | 5 | 24.12.2005 1:20 |