![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 1.10.2008.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 72 puta na 24 poruka
|
![]()
Mene je spore a vas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Mene je Pro Street,Undercover i GTA IV,od ovih novijih naravno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 3.9.2008.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Pro Street,Undercover
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Assassin's Creed,dok je nisam zaigrao mislio sam da je odlicna igra,kad sam video koliki je smor razocarao sam se...Spore takodje,toliko hypea a na kraju ocajna igra...Ne mogu vise da se setim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]()
Skoro sve od Peter Molyneux-a, s tim sto Spore nisam igrao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Takodje! Prve dve zbog same price i gameplaya, poslednja zbog y*b*no velike zahtevnosti i krajnje neoptimizovanosti. Sto neko rece, sta procesor ima da proracunava fiziku kola na drugom kraju grada, nek se potrudi da meni ne secka auto koji vozim!
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku A M G na korisnoj poruci: | ||
zomg (6.1.2009) |
![]() |
#7 |
Banned
Član od: 23.10.2005.
Zahvalnice: 1.059
Zahvaljeno 821 puta na 447 poruka
|
![]()
-Oblivion, kad sam posle pola sata odusevljenja shvatio da se cela igra pretvara u ponavljanje 3 stvari i lutanje kroz identicne prostore.
-KOTOR, jedostavno nisam mogao da se naviknem na interfejs, sistem i kameru. -Heroes 4, 5, no comment necessary -Titan Quest, cist dosadan grind. -Spore.. me nije razocarao, ja od te igre ama bas nista nisam ocekivao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
U poslednje vreme, za veca razocarenja od GTA 4 (koji ne mogu da igram zbog jbnog nestajanja tekstura) i Prince of Persia (ovaj najnoviji) nisam doziveo...
Prince of Persia ima jako losu pricu, ocajnu glasovnu glumu i grafiku koja je najpribliznija Dragon's Lair (originalna, igra na foru filma). Tj. grafika bi bila super da je jedno 20 puta ostrija, dok ovako, kad se svaka tekstura poseno vidi zelis da igru ne igras. Moram da pohvalim gameplay, ali pored toliko losih stvari u igri, jedna mala prednost me nece navesti da igru ponovo zaigram. Ikada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
|
![]()
Red alert 3, jako sam razocaran.Previse fensi grafika, bitke nepregledne, sistem gradjena bezveze, totalno unistena legendarna igra..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Telepatic na korisnoj poruci: | ||
Doomche (27.1.2009), SFRJ-Forever [CG] (16.12.2008) |
![]() |
#10 |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]()
Iskreno, na ovoj listi bi moglo da se nađe dosta novih igara. Mislim, Bože moj, ne nerviram se oko igara, ali razočaravajuća je činjenica da opada kvalitet igri na tržištu. Mene je dost razočarala nova FIFA, mislim znao sam da opet neće biti kako treba, ali ovaj serijal je dosta unazađen ovim nastavkom, a promene smo čekali uveliko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 30.10.2007.
Zahvalnice: 236
Zahvaljeno 145 puta na 110 poruka
|
![]()
Painkiller, Onimusha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Član od: 29.3.2008.
Zahvalnice: 162
Zahvaljeno 107 puta na 81 poruka
|
![]()
FIFA09,blagi uzas
![]() Spore,znao sam da je igra *****e pa tako da se i nisam razocarao,ali sam ipak potrosio CD bezveze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Veteran
Član od: 18.12.2007.
Zahvalnice: 520
Zahvaljeno 356 puta na 192 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
|
![]()
Upravo tako shrafko. A i ja i ti znamo koja nas igra NIJE razocarala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Mene najviše STALKER clear sky, GTA IV i Pro Street, mada ima još ali me nisu toliko kao ove
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.173
Zahvaljeno 5.002 puta na 2.915 poruka
|
![]()
Zašto GTA?
Osim neoptimizovanosti i bagovanja grafike, ovo je najbolji GTA do sad po atmosferi, okruženju, "kvestovima" itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Pa mozda GTA kao serijal uopste nije dobra igra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
Član od: 26.8.2008.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 838 puta na 361 poruka
|
![]() Citat:
![]() GTA može da razočara samo one sa izuzetno slabim kompovima ![]() FIFA, ruku na srce, znali smo da će biti loša, ali ovo... ovo je pravi užas od igre zbog kojeg je dobro biti kao Daglas Kvejd sa amnezijom ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() ...ali za sad ne mozemo reci da je igra dobra,jer dok ne poprave ovo sto su zas*ali.Kada budemo imali dovoljno jake masine za igranje u full-u,e onda ce biti dobra igra,ovako je bolji SAN ANDREAS od nje!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Prva igra koju sam ikada igrao | Jankerman | O igrama uopšte | 190 | 16.1.2011 23:30 |
Slavs (RTS igra iz '96) | ktulu | Stare igre | 2 | 4.11.2007 13:06 |
Kamera koja snima i prebacuje video u animaciju!? | Master Of The Air | Tekstovi u SK | 5 | 28.8.2007 14:56 |
Odlichna flash igra --Heli Atack 3-- | freeminder | Male igre | 5 | 24.7.2007 22:51 |
Koja je po vama najbolja sportska igra u 2005. godini? | Rene | Sportske simulacije | 55 | 13.12.2006 6:33 |