![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 21.1.2007.
Zahvalnice: 120
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]()
planiram kupovinu svog prvog "ozbiljnijeg" misa, a ne mogu da se odlucim izmedju MX518, MX400 i G5. koji od ova tri mi predlazete?
raspitujuci se po internetu o ovoj temi, na dosta foruma sam procitao da uz dobar mis treba ici i dobra podloga, kako zbog performansi, tako i zbog vijeka trajnja. da li je uz jedan od ovih miseva zaista potrebno imati kvalitetnu podlogu; ako jeste, valja li neka od ovih: -Razer Goliathus Speed -Razer Goliathus Control -Cooler Master Dual Side? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.544
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]()
Ja bih isao na G5.
Sto se podloga tice, pogledaj i neku od Steelseries-a, ja imam njihov osnovni model QCK i mislim da je ok. Doduse, moj mis nije gejmerski (Logitech Premium optical mouse). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Evo opis CoolerMastera:
http://itsvet.com/tekst/cooler-maste...ouse-pad/2036/ Ja je takođe imam, deluje čvrsto, ima 2 strane, ne boli te glava ako prospeš neki sok po njoj, "zalepi" se za sto... Za 20e mislim da ne može da se nađe bolja podloga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć oko kupovine laptopa | lanscapex | ŠDK - Prenosni računari | 1 | 3.1.2009 18:52 |
Saveti oko kupovine laptopova, i objasnjenje | Crusader88 | ŠDK - Prenosni računari | 13 | 21.11.2007 23:26 |
Nekoliko stvari pre kupovine laptopa... | airforce_on | ŠDK - Prenosni računari | 15 | 4.9.2007 21:49 |
podloga za misha | Pivalica | Šta da kupim? | 30 | 14.8.2007 20:31 |
Nova konfiguracija | Mean_Machine | Šta da kupim? | 59 | 17.9.2006 19:29 |