![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Potrebna su mi grcka slova za maturski rad.
Standardna procedura, otisao sam u cont.panel, reg. and language opt, languages, details i add. U input language stavim Greek, a u keyboard layout/IME , bilo da stavim greek polytonic (staro-grcki) ili greek latin, greek (220), uvek kad kliknem OK pa na apply ispise Windows could not properly load the Greek- Greek polytonic (ili Greek 220) keyboard layout. Pogledao sam na google, i nasao samo resenja (skinuti nesto...) za kineski. Skinuo sam Microsoft Office Language Pack 2007 SP1 (koristim office 2007) i naravno da ne radi i da je sve isto... Da li neko zna kako resiti problem? Pored toga, sad kad vec sve ovo spominjem, language bar mi je ukljucen (show language bar on desktop) a nema ga - nestao je jos davno, odkako sam instalirao net.framework ili service pack3. Da li i za ovo postoji resenje (mada to i nije veliki problem, menjam preko alt+shift...)? Poslednja ispravka: Chivan (14.1.2009 u 12:01) Razlog: prebačena tema |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Chivan na korisnoj poruci: | ||
Red Wing (14.1.2009) |
![]() |
#3 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.187
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]()
Mislim da možda imaš neki problem sa instalacijom Windows-a. Meni i na Visti i na XP-u ide bez problema i Add i Remove (držim na Greek- Greek polytonic). Mada za kucanje dužeš teksta, naročito zbog akcenata, spirita i potpisane jote mnogo je bolje rešenje koristi neki od specijalizovanih grčkih fontova - tako ja radim (izabrani jezik i keyboard layout su mi u tom slučaju US English).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Nergal na korisnoj poruci: | ||
Red Wing (14.1.2009) |
![]() |
#4 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Odlično, hvala vam na pomoći
![]() Za početak sam skinuo athena unicode font i sad lepo imam grčka slova i bez menjanja jezika... Konačno! Posle dve godine mi se ''vratio'' language bar... Sad mi je sve čudno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa WiFi-om... | matke | Kvarovi | 1 | 11.1.2008 14:51 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |
problem sa ramom i klokom procesora | mad_skillz | Kvarovi | 1 | 18.7.2006 10:50 |